Pagini

marți, 27 martie 2018

BORâții au ajuns să vândă MOARTEA enoriașilor: ”Să le daţi pliantul când vă cheamă să spovediţi pe cel care stă să moară” (audio)



Publicația Gazeta Nouă a intrat în posesia unei înregistrări audio cu episcopula Slatinei şi Romanaţilor, BORâtul Sebastian Paşcanu, care le explică jegoșilor de popi din subordinea sa cum să promoveze noua afacere, firma de pompe funebre pe care o deține. Ca un adevărat CEO de multinaţională, acesta i-a învăţat pe subalterni să distribuie pliantele firmei Funerare Romanaţi familiilor celor care se află pe patul de moarte, nu tuturor.

Trebuie să recunoaștem că mulți jegoși de preoți și-au pierdut aproape complet busola (care oricum era dereglată de mult). Ei s-au transformat din slujitori ai ”domnului invizibil” în agenți de vânzări pentru capetele încoronate ale BORâților.
După lumânări, vin, ziare, icoane, acatiste etc. a venit timpul ca preoții jegoși să fie puși de superiori să vândă enoriașilor și MOARTEA.
Da, ați citit bine: să vândă moartea părinților, copiilor, fraților, surorilor, prietenilor, sub deviza totul pentru BANI, ochiul opusului lui dumnezeu.
Se întâmplă la Slatina, unde episcopula Sebastian Pașcanu le-a cerut preoților să promoveze firma de pompe funebre doar familiilor celor care așteaptă decesul unui membru.

Un gest cinic, pentru care mai marii BORâturii ar trebui să vină rapid cu SCUZE.
Aş vrea să le daţi când vă cheamă să spovediţi pe care stă să moară, care se simte rău (…). Le spuneţi că Episcopulia noastră are şi ea servicii funerare (...) Fie că vă sunt prieteni sau simpli credincioşi, care vedeţi că se duc, se apropie, asta este viaţa. Să nu le daţi la biserică pentru că dacă ştie că mama e sănătoasă şi mai trăieşte încă cinci ani, uită de el” se aude episcopula Pașcanu într-o înregistrare publicată de gazetanoua.ro.

De ce s-a ajuns aici? Oficial, pentru că episcopulia își are sediul într-o clădire uriașă, care generează costuri de întreținere foarte mari pe timp de iarnă, la care se adaugă salariile a 48 (patruzeciși opt) de angajați!



sursa cu ”adaptări”: gazetanoua.ro