Pagini

luni, 8 ianuarie 2018

Un român a turnat apă sfinţită în acvariu şi acum peştii au nevoie de bani



Mare ghinion pe capul lui Sandu Mihai, un tânăr de 25 de ani din Berceni! În urmă cu câteva zile, acesta a primit un flacon cu apă sfinţită de la preotul care i-a ”sfinţit” apartamentul. Neştiind ce să facă cu substanţa miraculoasă, acesta a turnat-o în acvariu, iar acum trebuie să le dea peştilor nu doar mâncare, ci şi bani.

"Eu nu-s un tip foarte credincios. Ce era să fac cu apa sfinţită, s-o arunc? Le-am dat-o peştilor, dar cred că a fost o greşeală", mărturiseşte Sandu, vărsând în acvariu un fişic cu fise de 50 de bani. "De atunci, somnul pitic cântă 'Doamne miluieşte' şi cere pomană. Creveţii tropicali au început să construiască o catedrală din pietricele şi cer pomană. De caras nu vă mai zic. Înainte era un caras normal. Acum e un caras cu barbă care scoate mereu capul din acvariu şi cere pomană!"

Pentru că nu-şi permite o anti-exorcizare, Sandu se gândeşte serios să-şi ia o pisică, măcar să mai curme elanul peştilor evlavioşi, care peste noapte au şi scris "Cutia Milei" cu alge pe pereţii de sticlă ai acvariului. "Dar dacă bea şi pisica din apa peştilor, nu cumva o să înceapă să zgârie cruci în canapea?", se întreabă tânărul.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro