Pagini

duminică, 21 ianuarie 2018

Patriarhoțul l-a dat afară pe jegosul care s-a masturbat în faţa copiilor, pentru că nu le-a cerut bani la final



Jegoșii tot jegoși!
Patriarhoțul Trafalet a avut o reacţie rapidă după ce un jegos și-a făcut laba în faţa copiilor la un liceu din Copşa Mică. Jegosul a fost caterisit pentru derapajul grav. Acesta nu le-a cerut copiilor nici bani pentru prestaţie şi nici pentru altceva, "deşi trebuia şi putea", potrivit comunicatului Patriarhoției.

“Cu astfel de oameni nu mai terminăm noi Catedrala anul ăsta! E inadmisibil. M-am uitat uimit la înregistrare şi trecând peste acel gest firesc de a-ţi rezolva imboldurile pătimaşe prin autosatisfacere, acest jegos s-a comportat mizerabil. Cum să nu ceri bani, când elevii erau acolo? Alţi jegoși merg din uşă în uşă să ceară bani şi el dă cu piciorul la această ocazie?”, s-a indignat Patriarhoțul.

Alte surse din Patriarhoție susţin că jegosul lăbar avea mari probleme la dosar şi era firesc să plece. Acesta avea inclusiv întârzieri la plata taxei care se dă Patriarhoțului pentru numirea pe postul de profesor de religie!

Toţi membrii sinodului ortodox sunt de acord cu decizia Patriarhoțului: "Atâta timp cât un jegos are o mână liberă, trebuie să ceară bani cu ea", spun arhimandriţii.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro