Pagini

vineri, 5 ianuarie 2018

Jigodismul BORâților a atins culmi inemaginabile! Au trecut la amenințări...!



Se constată că slujitorii jegoși ai așa numitului ”domn”... sunt într-o panică totală, pentru că numărul oamenilor care le deschid ușile când ei vin cu aiurelile lor religioase de tip ”bobotează” sau ”înviere”, s-a micșorat simțitor de mult. În consecință jegurile lor ”sfințite” recurg la fel de fel de jigodisme mai mult sau mai puțin legale pentru a-i convinge pe oameni să nu le închidă ușa în nas.

Dăm astfel un exemplu, printre multe altele a unui preot care s-a crezut ingenios și care cunoscând firea superstițioasă a românului, a afișat în scările blocurilor pe unde va merge cu botezul, spre a colecta ȘPAGA (având clasica denumire de ”sfântul bir”), următorul mesaj:

„Biserica Sfântul Silvestru, de care aparțineți, îl trimite pe preotul d-voastră de sector, pr. Alexandru Gabriel Gherasim, să vă binecuvânteze casele prin stropierea cu Agheasma Mare a Botezului Domnului, Miercuri, 3 ian. 2018, între orele … 12.30 – 13.00 … 
Cel tentat să rupă acest anunț să se gândească mai bine la cuvintele Sfintei Scripturi: „că nu va lăsa Domnul nepedepsit pe cel ce ia în deșert numele Lui” (Ieșire, 20, 7)”.

Biletul cu textul de mai sus a fost lipit pe ușa unui bloc din sectorul 2 din București, din zona Calea Moșilor.

În tradiția hoțomano-ortodoxă, de Bobotează preoții jegoși vin în locuințele oamenilor pentru a le sfinți casele cu agheasmă (”apă sfințită”???). Deși în mod oficial acest ritual nu are un tarif, mai toți oamenii le oferă bani preoților jegoși care le ”sfințesc” locuințele. La rândul lor, aceștia din urmă se așteaptă să primească astfel de sume de bani pentru ”întreținerea bisericilor” (hai sictir... că banii ajung DOAR în buzunarele lor fără fund și fără taxe).

Se așteaptă, în continuare, ca BORâtura să dovedească o transparență financiară autentică și să ofere informații credibile oamenilor cu privire la sumele donate de aceștia bisericii. Dar n-o să vedeți asta niciodată!



sursa cu ”adaptări”: bucureștiul.ro