Pagini

duminică, 10 septembrie 2017

Oamenii săraci pe care-i cheamă Popa, obligați să-și schimbe numele ca să nu strice brandul BORât



Patriarhoția Română a obținut, în urma unui protocol încheiat cu Serviciul de Evidență a Populației și OSIM dreptul de a cere românilor săraci care-i cheamă Popa să și-l schimbe pentru a nu afecta brandul BORât, un brand protejat de drepturile de copyright, atât pe plan intern cât și internațională.

„Când un român aude cuvântul Popa sau îl vede scris undeva are o serie de așteptări. Măcar un Audi A6, măcar o vilă decentă, două etaje, niște costume mai de doamne-ajută. Apare un sărac care abia-și permite un Logan cu numele ăsta și strică totul. O să creadă lumea că nu știm să le administrăm banii dacă suntem rupți în cur”, a explicat CEO-ul BORâturii, patriarhoțul Trafalet.

Românii care vor fi notificați de BORâtură vor avea 60 de zile la dispoziție pentru a-și schimba numele. „Pot să aleagă un Ionescu, un Georgescu sau poate chiar un Iliescu, ăsta e genul de nume care și-a câștigat reputația pentru sărăcie, în fine, un nume care să se potrivească cu starea lui materială. Dacă, între timp, face bani, va putea să-și păstreze numele de familie.”, a declarat purtătorul de cuvânt al BORâturii, Vasile Bănescu.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro