Pagini

duminică, 6 august 2017

Semn divin: canicula e dată de dumnezeu ca să-l obişnuiască pe Patriarhoțul Trafalet cu iadul



Până la urmă îi vine și lui rândul! Patriarhoțul Trafalet este în aceste zile sub avertisment de la dumnezeu, care a trimis un val de caniculă ca să-l obișnuiască pe șeful BORâților cu iadul, destinația finală a acestui suflet avid de bani și putere.

Deși în biblie scrie foarte clar ce urmează să se întâmple cu astfel de oameni, care adună bogății cu nemiluita și mai pretind și că ar ajuta săracii, iată că Patriarhoțul nu se lasă și până la urmă va sfârși în cazanul cu smoală încinsă, în fundul iadului, unde merită.

Temperaturile depășesc pe alocuri 40°C, dar avarul Trafalet tot nu renunță la straiele de aur și nici nu le dă poporeoților zile libere, ci îi îndeamnă să continue să adune bani pentru BORâtură, doar ca să construiască mega-catedrala neamului prost.

Patriarhoțul i-a condamnat pe cei care își pun aer condiționat: ”Mai bine dați banii Bisericii, să luăm un clopot, oricât de mic. Săracul n-are nevoie de mâncare, el vrea să audă glasul armonios al clopotului, care îi spune că mai e puțin și se sfârșește, va ajunge în rai”, a spus Patriarhoțul, încins și mai mult la gândul banilor.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro