Pagini

miercuri, 19 iulie 2017

Sute de băieți din corul catedralei Regensburger, abuzați de preoți și profesori



Cred că e foarte important să citiți până la capăt acest articol pe care l-am preluat de pe www.stirilernl.ro ca să vă puteți da seama că toate aceste JAPIȚE îmbrăcate în puturoasele lor sutane NU SUNT de fapt ”slujitorii domnului” așa cum pretind, ci SUNT SLUJITORII SATANEI (ca să fiu în ton cu dorințele lor de a da vina pe ceva rău și malefic). 
Pentru că de fapt ei sunt cei MALEFICI, SATANIȘTI, DORITORI DE ”CELE NELUMEȘTI”, PEDOFILI ȘI HOMOSEXUALI.
Și acum să citim articolul:

Cel puțin 547 de membrii ai corului de băieți al catedralei romano-catolice Regensburger Domspatzen au devenit victime ale unor abuzuri între 1945 și începutul anilor 1990, potrivit unui raport final difuzat marți.

Ulrich Weber, un avocat care s-a ocupat de ancheta privind scandalul, a afirmat marți, că victimele care au fost supuse unor abuzuri de către preoți și profesori la școala catedralei, au caracterizat perioada petrecută în acel loc drept ”o închisoare, un infern și o tabără de concentrare”.

Multe dintre victimele intervievate în cadrul anchetei și-au descris experiența de la școală - unde băieții erau învățați să cânte muzică religioasă la slujbele din catedrală - ca fiind ”cele mai grele vremuri din viața lor, marcate de frică, violență și lipsă de ajutor”, a declarat Weber.

Celebru în toată lumea, corul a fost cuprins de un scandal de care au fost făcute publice în 2010 primele presupuse abuzuri, relatează Agerpres.

Anul trecut, dioceza a început să coopereze cu anchetatorii în legătură cu abuzurile sistematice și urmează să plătească despăgubiri în valoare de 20.000 de euro fiecărei victime.

Alte detalii mai amănunțite le puteți citi AICI