Pagini

luni, 24 iulie 2017

Episcopula „Dunării de Jos”, Casian Gălățeanul, intră în topul desfrânaților BORâturii



Dezvăluirle făcute despre apucăturile nefirești ale episcopulalului Corneliu de la Vaslui au pus pe jar lumea BORâților din România, iar odată pornit tăvălugul, deconspirările se țin lanț.

Pe lista neagră a fețelor bisericești se află și episcopula „Dunării de Jos”, Casian Gălățeanul alături de alți doi înalți șefi din cadrul BORâturii: Arhiepiscopula Ciprian al Buzăului și Vrancei, care a fost coleg cu Corneliu al Hușilor, și Episcopula Sofronie al Oradiei, suspectat de activități necurate la mănăstirea Izbuc, scrie Ziarul Zona.

Despre comportamentele anormale ale lui Casian Gălățeanul s-au tras semnale încă din anul 2015. O maică misionară din cadrul Bisericii ortodoxe, Veronica C., pe atunci slujitoare la Mănăstirea din comuna Tudor Vladimirescu striga la ușile organelor de cercetare despre abuzurile și violențele comise de episcop dar și despre apucăturile de homosexual ale episcopulalului.

Casian este numit „desfrânat” chiar de episcopul Hușilor.

În dosarul instrumentat de DNA sunt zeci de capturi video, fapt ce a agitat înalți pulați din BORâtură. Și asta pentru că, pe înregistrări, Corneliu ar povesti despre comportamentul deviant al mai multor confrați de-ai săi care ocupă funcții importante.

Una dintre filmări a fost fãcută undeva între anii 2005-2007, scrie vremeanouă.ro, În filmare, episcopula  Corneliu îi spunea lui Ursac: „Măi Ursac (n.r. preotul Ursac de la Deleni-Vaslui), eu te iubesc pe tine. Eu nu sunt desfrânat cum e Casian (episcopul Galațiului), care s-a dus și a cumpărat cameră de spionaj și a filmat.”



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro