Pagini

vineri, 21 iulie 2017

Ca să vedeți ce Japițe Nenorocite sunt în BORâtura asta... pe care o agrează acest popor tâmpit!



Apar noi acuzaţii şocante în scandalul sexual care a cutremurat locaşurile de cult. Un preot acuză conducerea BORâturii că ar fi ascuns păcatele şi abuzurile Preanenorocitului Corneliu, ani la rând. Pentru că, spune el, mai marii din BORâtură s-ar teme să nu fie daţi în vileag şi alţi înalţi prelaţi.

Mărturia şocantă este făcută de un preot care slujeşte în biserică. Fost coleg de şcoală cu Episcopula Huşilor, cel implicat acum într-un scandal sexual monstru.

"Chiar Corneliu i-a amenințat că va face dezvăluiri despre alți ierarhi la vârf care sunt homosexuali. Ei se atrag şi se trag unul după altul în Sinod. Se ştiu care sunt, cum sunt, se apără, se protejează. Pentru că ei sunt bine stabiliţi acolo, se cunosc între ei, se ştiu, îşi au afaceri, îşi au lumea lor", susţine preotul.

Purtătorul de cuvânt al înaltului prelat spune că totul este o invenţie.

Părintelui care face mărturisile şocante îi este teamă să-şi arate chipul şi ne-a rugat să-i protejăm identitatea. Spune că păcatele Preasfinţitulnesimțitul Corneliu sunt de mult ştiute de superiorii lui. Dar nu i-a sosit încă ziua judecăţii bisericeşti, pentru că ar fi protejat chiar de la vârful Bisericii.

"Se ştia şi de alte abuzuri pe care le făcea Episcopul Corneliu la Huşi, abuzuri faţă de preoţi, abuzuri faţă de credincioşi. Dar Patriarhul nu a vrut să ia nicio măsură faţă de el.", mărturiseşte preotul.

Şi ar întârzia şi acum, spune preotul, în ciuda scandalului fără precedent.

Toate scandalurile din ultima vreme fac rău întregii Biserici, ne-a mărturisit preotul. De cealaltă parte, Patriarhoția cere dovezi pentru toate acuzaţiile preotului.

La Bucureşti mai marii se pregătesc de Sinodul Permanent, convocat în mod extraordinar pentru judecata bisericească a înaltului prelat acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un alt bărbat.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro