Pagini

sâmbătă, 3 decembrie 2016

isus, inventat de imperiul roman pentru manipularea si asuprirea popoarelor.



isus, acest sinistru personaj, inventat de evreii Flaviani ce au ajuns conducători ai Romei, astfel ca Imperiul Roman să poată manipula și asupri popoarele cucerite, îngenunchiate, iar jefuirea lumii să se facă cu minime cheltuieli de război (în comparație cu costurile masive ale războiului tradițional; banii fiind subiect sensibil la evrei…).

Plan genial în sens negativ satanist, care a reușit și ”roade” și acum în carnea lumii și suge sângele popoarelor și astăzi, la care se adaugă crimele multiple zilnice dintre religii, din toată lumea, din toate religiile, religii care se ucid zilnic unii pe alții pretinzând că o fac "în numele lui dumnezeu" (ceva tipic la lașii josnici criminali, de a refuza să își asume responsabilitatea propriilor fapte, pretinzând întotdeauna că ce fac în numele altuia face, și când e vorba de pedeapsă, te trimite la cel "în numele căruia" zice că a făcut-o), dumnezeu, pe care religiile în cauză pretind ca e "un dumnezeu al păcii, care interzice ucisul"). Religiile criminale ale lumii ucigându-se literalmente zilnic în toată lumea, în moduri sadice și inimaginabile, neuitând să spună la lume cât de "credincioși" sunt ei la religiile lor (care interzic ucisul) în numele cărora ucid oameni zilnic în moduri satanice și oribile.

Creștinismul e plagiat 100% din religiile dacice.
isus, "născut" în ziua zeului dacic Mitra, "reînviat" și el dupa 3 zile ca Zamolxe după 3 ani, cu discul soarelui în jurul capului ca dacii antici zeificați (incl. Mitra-Buda Maitreya) cu disc sau raze solare în jurul capului, cu boata-carja cu cap îndoit ca boata dacilor antici intemeietori ai Romei, "păstor" și el ca aceiași daci susnumiți, "fiu și neam de zei" ca dacii antici, fictivul isus ca bebeluș a fost prezentat în brațe la fictiva Maria în puzderie de picturi începând din secolul 4 e.n. (era noastră) încoace, în poziție identică cu zeii primordiali daci și egipteni isis cu horus în brațe, situații existente cu milenii înainte de isus, ca și Mitra, și toate atributele și legendele atribuite mai târziu lui isus, începând cu secolul 4 e.n., ne-a modificat existența timp de 1,5 milenii, în sens indoctrinator și absolutist în favoarea bisericii dictatoriale a lumii și în detrimentul populației lumii, religie prezentat ca evreiasca dar fondată și condusă din centrul imperiului roman (de unde a și fost inventată pentru controlul lumii, deci trebuia centralizată în locul de unde pornea controlul și unde s-a inventat special pentru scopul acesta).
Religia această inventată de cel mai odios și criminal imperiu al lumii, care nu producea niciodata nimic, decât jaf și cotropire, tâlhărie, crimă, distrugeri de rase, nații și culturi, dezmăț, arderi pe rug, răstigniri etc. etc., a creat această religie pentru a controla lumea, arzând pe rug pe oricine i se împotrivea, pretinzând că această pedeapsă vine de la dumnezeu și că Roma vorbește în numele lui dumnezeu, Vaticanul jefuind timp de 2000 de ani toată stiința, cărțile, muzica, cultura din lume (ce nu putea jefuii, tablete sculpturale, temple etc.) ardea și distrugea la fața locului, crime odioase la nivel planetar care a aruncat lumea în "The Dark Ages", adică epoca neagră, întunecată a omenirii, cunoscută la noi ca epoca ”Evului Mediu", epoca în care știința, cărțile și cititul era interzis sub pedeapsa cu moartea și arderea pe rug, ca să rămână valabil numai ce dictează biserica, această religie falsă, plagiată de la alții și 100% criminală, ne conduce viața și ne asuprește și în ziua de azi (vezi și bisericile din România versus populația!), în ciuda descoperirilor și documentațiilor istorice existente pe net, acum în era internetului. Se pare deci că zicala criminală "crede și nu cerceta" există și în ziua de azi în mintea celor spălați pe creier de atâtea secole, din tată în fiu, disperare continuă și fără scăpare.

E timpul să VĂ TREZIȚI LA REALITATE!
Asta e doar UNUL dintre puzderia de documentare despre acest subiect. Doar vârful Icebergului. Sunt multe altele în lume, din toate țările, care au început să se trezească din somnul milenar care îi ucidea, și care au început să scuture jugul criminal al religiilor indoctrinatoare asupritoare, să se scuture a lehamite de ele și să înceapă să gândească.