Pagini

miercuri, 2 noiembrie 2016

Supranenorocitul Trafalet a ajuns în pragul disperării !!



PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie... Nea Trafalet este supărat pe noi, pe oameni în general. El ne-a acordat un interviu în fața umilei sale case, și a umilei sale mașini.

“Sunt indignat deoarece credincioșii nu mai dau pe la biserică si aleg să se roage acasă. Da înteleg, este un mod bun de rugăciune, dar în cutia milei cine mai donează?
Cu ajutorul căror bani ne mai putem cumpăra niște autovehicule nu prea cunoscute si ieftine numite Mercedes care depășesc cu puțin umila suma de 100.000 de euro? Din banii cui ne mai putem construi noi vile de milioane de euroi?
Așa că am decis să oferim un abonament la biserică la lună deoarece la soare nu se putea, acesta costând doar 200 de lei pentru adulți si 100 de euro pentru copii. Avem și o ofertă specială: la două înmormântări plătite, a treia primește o reducere de 1%. Nu mai construiți atâtea spitale, că spitalul vindecă doar trupul, şi de ce să dai mită la doctori când preoții acceptă oricând o mică atenție?
Mai bine construim mai multe biserici ca să vină oamenii să doneze și să facem și mai multe biserici, să putem avea și noi un trai decent, că e foarte greu de trăit în Romania”
relatează ÎnaltPreaÎmbogățitulColonelSecurist Patriarhoțul Trafalet.



sursa cu ”adaptări”: etroll.net