Pagini

vineri, 13 mai 2016

Replică la Taxi! Patriarhul a scos un clip cu o slujbă nouă, în care câştigă de 2 ori mai mulţi bani



Indignat că acel domn cu ochelari de la Taxi nu încetează să protesteze împotriva Catedralei, PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie contraatacă dându-i o lovitură sub centură! La scurt timp după ce publicul a putut auzi de două ori mai multe vedete intonând refrenul “Dumnezeu preferă lemnul”, Patriarhoțul a postat şi el pe canalul său personal de Youtube, “DaniBossLaBORâți”, o variantă nouă a slujbei de duminică, în urma căreia se alege cu de două ori mai mulţi bani.

“Bine că aţi mai găsit treizeci de ameţiţi pentru blasfemia voastră, săracilor, că vă cumpăr pe toţi numai din banii de ţigări”, a glumit Patriarhoțul, cu blândeţe, nu înainte să adauge: “Nu-i spuneţi voi lui dumnezeu ce preferă, că nu-i un şomer care stă cu maică-sa. Are 7.000 de ani de mâncat pe pâine fraieri ca voi.”

“Dumnezeu preferă să meargă treaba, să curgă bănuţu’”
, a conchis întâi-căcătorul Bisericii, citând cu înţelepciune din Părintele Stănicoaie.

Pe lângă mii de primari şi membri de partid dornici de sprijin la următoarele alegeri, printre vedetele care-i oferă lui Trafalet “cuviosul dolărel” în semn de preţuire se numără şi rapsodul Grigore Leşe, care speră să fie astfel iertat pentru rătăcirile sale anterioare. “Taxi clar nu cântă la inaugurarea Catedralei, dar pentru mine încă mai e speranţă!”, a hăulit interpretul din Ţara Lăpuşului, turnându-şi cu fervoare cenuşă în cap.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro