Pagini

miercuri, 6 aprilie 2016

Patriarhoțul despre Panama: ”Nu offshore-ul e soluția, ci să nu plătești deloc taxe la stat”



Pe Patriarhoțul Trafalet l-a pufnit râsul când a aflat că alți miliardari ai planetei au ajuns să își ascundă banii prin offshore-uri. ”Ce tâmpiți!”, a exclamat PreaNenorocitul. ”Degeaba îți faci offshore, dacă pe urmă ești prins și te trezești acuzat de evaziune sau, doamne ferește!, cu banii luați. Nu așa se face!”

Patriarhoțul spune că singura soluție sigură prin care îți poți proteja miliardele este să nu plătești deloc taxe la stat. ”Așa, nu te verifică nimeni câți bani ai sau ce limuzine îți iei din ei. Și, dacă nu plătești taxe la stat, n-ai cum să fii acuzat de evaziune, că nu dai niciodată impozit către stat. Simplu ca bună ziua”, a explicat Patriarhoțul Trafalet.

CEO-ul BORâturii Ortodoxe s-a oferit să-i ajute pe miliardarii planetei, contra unei sume deloc modice. ”În loc să-și facă off shore și să plătească avocați și intermediari, mai bine cumpără franciză de la BORâtura mea, își fac o biserică și nu mai plătesc nici o taxă la stat. Și toți banii negri îi pot declara drept donații și gata, i-au spălat. Și toate astea fără să plătești vreun impozit către stat.”



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro