Pagini

vineri, 29 aprilie 2016

După Eurovision, România a fost exclusă și de la Înviere! BOR are datorii imense la Ierusalim



România devine o țară din ce în ce mai izolată. După excluderea de la Eurovision, țara noastră nu va avea dreptul să participe nici la Înviere, după ce Ierusalimul a anunțat că Biserica Ortodoxă Română are datorii de sute de milioane de euro. Patriarhoțul n-a comentat public anunțul, pentru că este prea dărâmat de gândul că va pierde atât de mulți bani din cauză că nu va ține ”învierea”.

Solidari cu frații lor ca-ntotdeauna, moldovenii ne-au invitat să ținem învierea alături de ei, dar Patriarhoțul Trafalet i-a transmis omologului său din Republica Moldova că refuză oferta, pentru că nu vrea să-i afecteze veniturile obținute de pe urma slujbelor de înviere. În plus, crede Patriarhoțul, Republica Moldova este o țară mult prea mică pentru a scoate de acolo banii cu care sunt obișnuiți preoții români.

Desigur, există și români care se bucură că am fost excluși de la înviere. Printre aceștia, cel mai intens s-a bucurat Mihai Trăistariu, care a participat și el la concursul în care s-a stabilit cine învie de Paști, dar l-a pierdut. ”Când mă gândesc că eram dispus să cheltui peste 100.000 € pentru show-ul de înviere dacă aș fi câștigat, nu pot decât să mă bucur că universul lucrează pentru mine”, a spus Trăistariu.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro