Pagini

miercuri, 9 martie 2016

Iată o religie care ”merită” iubită... așa ca și cea cre(ș)tin-ortodoxă...!


Oamenii de ştiinţă din Arabia Saudită susțin că femeia este un mamifer, nu o fiinţă umană.

Etraordinar! Lumeeee, lumeeee! Veniţi să-i vedeţi pe luptătorii pentru drepturile femeii, căzuţi pe spate de decizia de ieri conform căreia femeia ajunge să aibă aceleaşi drepturi ca şi cămilele, dromaderii, sau caprele.

”Nu e o glumă. Este cea mai frumoasă zi a vieţii mele” – spune Julie Cousteau, purtătoare de cuvânt la Amnistie international.

”Este un mare pas pentru femeile din Arabia Saudită” – declară Colette Turcotte, purtătoare de cuvânt la Femme Liberation-Action.

Pentru ambele bucuria vine din faptul că de acum femeile nu vor mai fi considerate obiecte, fără niciun drept, ci, ca şi nişte animale, ele va trebui să fie hrănite, adăpostite, chiar să primească un oarecare respect.

În ceea ce priveşte speranţele pentru mai mult, niciuna nu are vreo perspectivă clară.

Un grup de aşa zişi oameni de ştiinţă saudiţi – care studiază probabil caprele, cămilele şi alte domenii ştiinţifice de vârf – au ajuns la concluzia şi au comunicat ieri, înaite de ziua socialistă a femeii, că femeia nu are suflet, dar are totuşi trăsături comune cu mamiferele, ceea ce explică capacitatea lor de a procrea şi de a alăpta, şi că ele sunt dotate cu o coloană vertebrală.

Senzaţional! Înţelegeţi voi oare cât de avansată este ştiinţa saudită?

Evident, concluziile savanţilor mai trebuie certificate de autorităţile religioase şi politice. Posibil deci ca toţi activiştii feminişti să fie de mult oale şi ulcele până când femeile vor fi totuşi acceptate ca mamifere. Cât despre faptul de a fi oameni? Poate la calenedele greceşti.



sursa cu ”adaptări”: efemeride.ro