Pagini

vineri, 11 martie 2016

dumnezeu e sus... și vede...! Postare răspuns pentru credincioșii ce-și bagă nasul aici



În această poză se vede cum dumnezeu și sfinții lui privesc din ”înaltul cerului” la tot ce se întâmplă pe Pământ. Și iau măsurile de rigoare și ”îndeplinesc” toate dorințele credincioșilor, mai ales celor care dau banii Jegurilor BORâte și Cerșetoare - pentru că el a creat tot pe lumea asta, mai puțin BANII PENTRU JEGOȘI!
Astfel printre ”minunile dumnezeiești putem aminti doar câteva (n-o să mai pomenim chipurile lui isus răsărite din pișații cîinilor, igrasii sau chiar din petele de menstruație de pe chiloții credincioaselor - le-am tot publicat aici):
* omoară oameni tineri și nevinovați implicându-i în accidente sau boli incurabile (chiar zilele trecute a mai murit o tânără de 16 ani pe o trecere de pietoni din Brașov - ca să nu mai amintesc de Colectiv sau copiii ce-au murit de la bacilul E.Coli sau nou născuții arși de vii la Maternitatea Giulești);
* dă cele mai crunte boli nou-născuților (leucemii, malformații congenitale, simptomul Down, diabet zaharat etc., etc.);
* răspândește cancerul prin lume tocmai oamenilor care au făcut mult bine lumii... de ex.: Steve Jobs și exemplele pot continua cu ”nemiluita”;
* dă viață și întreține războaiele, pentru decimarea lumii și masacrarea oamenilo (sau prin atentate teroriste ”comandate” de un alt ”dumnezeu” tembel cunoscut sub numele de allah...)
* dă secetă, inundații, înzăpeziri masive, cutremure, taifunuri, tzunami și alte ”fenomene meteo-geologice” dar care de fiecare dată aduc cu ele disperare, sărăcie, boli și moarte!

CĂCI DACĂ CREDINCIOȘII ĂȘTIA AR GÂNDI (dar nu e cazul de așa ceva) AR REALIZA UN LUCRU: dumnezeu ADUCE DOAR MOARTE ȘI SUFERINȚĂ (E DE FAPT UN CRIMINAL ÎN SERIE) IAR AȘA ZIȘII ”slujitori” AI lui... popii..., au doar menirea asta pe pământ: să-i îngroape pe acești morți. ATÂT ȘI NIMIC MAI MULT! Dar la români... acest dumnezeu aduce doar BANI în buzunarele BORâților! PREA MULȚI BANI. MULT PREA MULȚI!

Și se mai pot spune multe, multe, multe, multe altele... pe acest subiect!