Pagini

duminică, 21 februarie 2016

Patriarhoțul Trafalet profită de bătrânii proşti: Azi pe cutia milei scria: “Ajută Antena 3!”



Când toți se ceartă, Patriarhoțul câștigă bani. Și azi a fost la fel. Patriarhoțul a văzut cât de proști și manipulabili sunt cei veniți la mitingul Antena 3 și s-a gândit să-i jupoaie de bani. A pus un afiș pe cutia milei cu ”Ajută Antena 3!” și idioții s-au îmbulzit să dea bani mai ceva ca la o slujbă normală.

Ca să-i facă pe bătrânii senili să scoată și mai mulți bani, Patriarhoțul le-a spus în timpul slujbei că dacă nu donează vine și Apocalipsa să le ia sediile Antenelor, nu doar ANAF-ul.

În curtea Patriarhoției erau și doi preoți jegoși care se plimbau printre credincioșii anteniști cu tarabe mobile, pe care vindeau cartea de rugăciuni a Sfântului Gâdea Atotpupătorul. Prețurile erau chiar mai mari decât pentru cărțile cu Arsenic Moca, semn că atunci când dumnezeu îți dă prostie, păi îți dă, nu se joacă.

”Dumnezeu a făcut minunea cea mare! S-au adunat azi în cutia milei mai mulți bani decât prejudiciul din dosarul ICA. Abia aștept licitația pentru sediile Antenelor. Cu banii adunați azi le cumpăr și cumpăr și Antena 3, că nu mă îndur să las din mână asemenea fabrică de bani. Nici nu știu care sunt mai tâmpiți: boșorogii care mi-au dat azi bani, sau statul care nu mi-i impozitează”, a declarat Patriarhoțul Trafalet.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro