Pagini

luni, 15 februarie 2016

Noutăți la BORâtură. Acum poți cumpăra product placement și publicitate pe icoane



Aflată într-o oarecare recesiune, legată de ultimele sondaje care arată că încrederea populației în Biserică a scăzut îngrijorător până la 51% maxim, cea mai cunoscută organizație MAFIOTĂ din România a pus deja la punct un plan de reorganizare. Unul vizează creșterea profiturilor din surse alternative, cum ar fi publicitatea și product placement-ul.

"Icoanele au mult spații nefolosite, pe ramă dar și în poză. Toți sfinții țin în mână câte un băț, o carte. De ce nu ar fi în loc de carte un nou laptop performant iar în loc de bățul ăla o pastă de dinți. Și-așa le pupă toată ziua, măcar să aibă gura curată când o fac", a declarat project managerul pe dezvoltare și market research de la BORâți, Constantin Pizdel.

Noile spații publicitare vor fi mult mai scumpe decât cele din media clasică, pentru că, matematic vorbind, mulți, chiar mult prea mulți proști de cât ne-am fi închipuit noi... se uită la icoanele astea căcătoare de minuni, decât la Antena 3. "Vor exista, totuși, și firme care nu vor putea face reclamă la noi, de exemplu băncile, pentru că nu putem promova concurența", a mai precizat dl. Pizdel.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro