Pagini

marți, 1 decembrie 2015

Ai dracu’..., nu pierd nici o ocazie! De 1 Decembrie vin popii jegoși cu imnul...



Chiar dacă azi nu e nicio sărbătoare religioasă, asta nu înseamnă că preoţii jegoși nu pot să-ţi ceară bani pentru ceva. Aşa că au pornit-o cu Imnul Național. Au intrat în case şi au cântat o variantă aproximativă, “Deşteaptă-te, cre(ş)tine”, după care au cerut “măcar 100 de lei” pentru ei şi 200 pentru Catedrală.

“Este creştineşte să fii alături de enoriaşi nu doar de Paşte, de Crăciun, de Bobotează şi de alte mii de sărbători creştine din calendar, ci şi de sărbătorile laice. De aceea, noi vom veni să le cerem bani românilor şi de 1 Mai, şi de ziua naţională și de 23 August. Sperăm să se simtă... da (?)... şi să dea bani serioşi la greu, că eu nu ies din casă pe vremea asta dacă nu încasez măcar un miliard.”, explică Patriarhoțul Trafalet.

Pe de altă parte, popii nu prea au ştiut să cânte imnul corect şi până la capăt, mai ales că sunt abia la primul an când merg din ușă-n ușă cu el. Mulți s-au plâns de lipsa versurilor în care se cer bani, lucru care îi face să rețină cu greutate imnul complet.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro