Pagini

luni, 2 noiembrie 2015

Dorim un nou SPITAL... băi Guvernanților! Și vă dăm soluția...



După ce un megaloman numit Ceauşescu a înghenunchiat poporul român pentru a construi o clădire mamut, Casa Poporului, un alt bolnav de sindromul megalomaniei, a grandorii, Preafericitul Daniel, construieşte o clădire total inutilă. Cât de inutilă? Pai în caz de cataclism, de dezastru, ce se poate face în ea? Nimic. Acum e târziu pentru a fi demolată.

De aceea propun transformarea ei în SPITAL.

Iar în locul paraziţilor sociali, a popilor hrăpăreţi, a acestorr hulpavi care nu fac o slujbă de înmomântare dacă nu încasează cinci, şase sute de lei, chiar dacă e vorba de nişte oameni amărâţi, care nu prosuc una de un leu, să fie aduşi medici plătiţi regeşte. Au fost medici care au venit de acasă, chiar dacă sunt plătiţi prost, ca să sălveze oameni.

Catedrala Nemânturiii Neamului Prost să devină un sanctuar dotat cu ultimele tehnologii în care să fie vindecaţi oamenii.

Pentru că, dragii mei, ce am văzut noi cu ocazia tragediei de la clubul Colectiv? Am văzut indiferenţa Patriarhului, a înalţilor prelaţi în a se scoborî din confortul Patriarhiei în mijlocul oamenilor îndureraţi. Am văzut nişte paraziţi sociali ascunşi prin unghere întunecate strângând la piep banii şi aurul şi şuierând ca nişte serpi isterici: "Plecaţi, lăsaţi-ne în pace, ce vreţi de la noi?! Nu vă atingeţi de bănuţii nostril, de podoabele noastre, de maşinile noastre scumpe!"

Ca să nu mai zic de creştinopaţii care au urlat peste tot că Dumenzeu ia pedepsit pe "satanişti" în club. Toţi indivizii ăştia sunt nişte oameni trişti, bolnavi mental, care se bucură nespuns când se întâmplă tragedii, pentru că, pentru ei, tragediile sociale sunt dovada existenţei lui Dumnezeu. Trist. Ăştia sunt la doi paşi de mentalitatea ISIS:
Am spus-o şi o spun mereu: RELIGIA E BOALĂ PSIHICĂ!

sursa: Acid Photo