Pagini

luni, 9 noiembrie 2015

Biserica lor să rămână a lor. Să nu ne-o mai bage pe gât!



Au făcut averi pe spinarea poporului, mai ceva decât boierimea română înainte de 1907. Au devenit turnători și colaboratori ai Securității. Au vândut poporul clasei politice. Au ridicat mii de biserici și o monstruoasă catedrală în curtea și pe măsura Casei Poporului, acest simbol odios, alături de canalul Dunăre-Marea Neagră, al suferinței îndurate de poporul român în perioada de dinainte de 1989.

Au sfințit pârtiile Udrei. Au făcut campanie electorală în favoarea PSD-ului criminal.

Au acaparat școlile și le-au transformat în altare, încercând să înlocuiasca studiul cu rugăciunea.

Au asistat impasibili, ba chiar complice la crimele comise de statul român împotriva propriilor cetățeni în perioada celui de Al Doilea Război Mondial, dar și în perioada socialistă. Au asistat, la fel de impasibili, la cum ne-au omorât minerii, dacă nu la îndemnul, cel puțin sub mâna protectoare dar incompetentă a lui Iliescu.

Au încercat reabilitarea criminalilor legionari pentru a-i scoate basma curată pe popii verzi.

Au îngenuncheat poporul și l-au făcut actor/spectator în marele circ al cortegiului moaștelor.

Au cutezat să ne amenințe că își revendică proprietățile dacă le impozităm veniturile, de parcă nu poporul și-a vărsat sângele pentru ca să avem azi o biserica de toată ocara.

Și-au dorit agenții de voiaj bisericesc și mărci de vinuri pentru a exploata la maxim credința mulțimii, dar mai ales pentru a nu lăsa loc concurenței pe piața de sute de milioane de euro a credinței.

Ne interzic să fotografiem în biserici, pentru ca nu cumva să ne umplem de bani fără ca ei să profite, neînțelegând că biserica este Casa Domnului, deci și a noastră în egală măsură.

Îndemnul lor besmetic la toate problemele sociale grave cu care se confruntă România a fost și este – crede și roagă-te.

Întăresc credința în ocult prin slujbe de exorcizare și dezlegare.

Deși au făcut atâtea lucruri, o slujbă în fața clubului unde au pierit atâția tineri nevinovați nu au venit să facă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Patriarhiei, popa Stoica, nu s-au dus pentru că nu au fost chemați.

Măi răspopiților sataniști, ‘Chemarea’ v-a făcut-o deja Dumnezeu când, chipurile, v-a miruit și v-a acceptat ca slujitori în Casa Lui.

Nu v-ați dus pentru că nu vi s-a spus cine plătește deranjul. Ba mai rău, nu v-ați dus pentru că ați privit accidentul ca pe o pedeapsă Divină. Doar niște smintiți ca voi pot crede că Dumnezeu te omoară pentru că asculți muzică rock sau pentru că te distrezi în seara de Halloween. Păi dacă era așa, ardea toată planeta și inevitabil vă aprindeați și voi de la pala nimicitoare.

În timp ce voi, doar aparent așteptați o invitație specială (de fapt, așa cum spuneam, vă bucurați de ce au pățit bieții tineri deoarece este o ocazie propice pentru pentru a insufla frica unor credincioși la fel de analfabeți precum voi). Fără să îi invite nimeni, la locul dramei au venit ambasadori, șefi de state și reprezentanți ai bisericii catolice.

Luați aminte la cuvintele rostite de arhiepiscopul romano-catolic Ioan Robu la locul dezastrului și întelegeți cum ați reușit să compromiteți ortodoxia română în mod irevocabil, făcând-o la fel de mică precum sufletele voastre.

Au fost voci care au propus trei zile fără cluburi sau trei zile fără publicitate. Pentru a vă trezi din această orbire diabolică eu le-aș propune oamenilor un an fără biserică, însoțit de huiduieli de câte ori vă văd în sutană pe stradă.

Poate așa v-ați readuce aminte că Dumnezeu, mai presus de orice, este Dragoste și Compasiune. Două lucruri pe care acest minister al cultelor, căci Patriarhie nu îi pot spune, nu le mai are pentru noi, credincioșii greu încercați.



sursa: sereniti.ro