Pagini

duminică, 18 octombrie 2015

Şoc pentru credincioşii care au pus bani în racla sf. Parascurva.
Acolo era ascuns Patriarhoțul Trafalet!



Credincioşii care au făcut donaţii punând bani în racla sfintei Parascurva pentru a-i vindeca de diverse boli au constatat cu stupoare că în raclă se afla de fapt Patriarhoțul Trafalet, care le-a luat toţi banii.

"La un moment dat s-a ridicat sfânta! Am căzut în genunchi şi am bătut 6 mătănii fulger. Când ne-am uitat mai bine, era Patriarhoțul, deghizat. Număra banii, părea foarte fericit", declară Mioara Papuc, credincioasă venită la Iaşi să se roage la sfânta s-o vindece de negi vaginali și  blenoragie și sifilis. Pentru că la spital sau la vreun medic nu s-a dus niciodată, preferând să o vindece toți sfinții din țară și din străinătate.

Mulţi credincioşi care au văzut moaştele mişcând au suferit atacuri de cord, însă Patriarhoțul le-a spus că se vindecă pe loc dacă achită o contribuţie de minim 100 de lei.

Patriarhoțul le-a mai spus pelerinilor că dacă vor să vadă adevăratele moaşte trebuie să contribuie serios cu bani la construirea catedralei, pentru că Biserica BORâților nu lasă toţi moftangiii să atingă relicve care aduc atâţia bani.



sursa: timesnewroman.ro