Pagini

luni, 19 octombrie 2015

Sfânta Parascurva, o producătoare model a bordelului BORât.



S-a cam terminat tămbălăul de la oasele Parascurvei. S-au împrăștiat creștinii adunați la mitropolie, luând cu ei portofele, laptopuri, scutece și șervețele de unică folosință „sfințite” prin frecarea cu evlavie de racla care conține totul, mai puțin tălpile moartei. Probabil că se tem săracii preoți să nu o rupă la fugă, când vede, an de an, câte oi vin la ea să o roage pentru chestii pe care le-ar putea face și singure, dacă lenea strămoșească nu le-ar spune că e mai bine să aștepte să le cadă din cer. Nu degeaba avem noi vorba cu pară mălăiață.

PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie... Nea Trafalet își face acum socotelile. Și îi crește inima de bucurie când vede că po-pulimea i-a adus mai mulți bani decât ar fi sperat. Pentru că chiar așa e. Sfânta Iașului s-a dovedit o producătoare cu adevărat versată, aducând conturilor BORâte nici mai mult nici mai puțin de 5 milioane de euro și a satisfăcut peste 300.000 de clienți în doar câteva zile. Cu adevărat minune e asta.



A nu se crede că bordelul BORât se bazează doar pe o singură producătoare pentru a supraviețui. Nu, nicidecum, ba chiar e deschis pe toată perioada anului, numai că, producătoarele / producătorii (pentru că sunt și masculi) fiind domiciliați în locuri diferite, bordelul are mereu o altă ușă deschisă. Așa, informație, o scurtă listă de alte producătoare din catalogul BORât? Uite aici: sfântul Arsenic Moca, la Mănăstirea Prislop (parastasul, pe 28 noiembrie, dar pelerinaje se fac pe tot parcursul anului – cca. 7.000 în fiecare weekend); sfântul Dumitru, la Bucureşti (26 octombrie, cca. 250.000 de pelerini); sfânta Filofteia, pelerinaj la Mănăstirea Curtea de Argeş (7 decembrie, cca. 3.500 de pelerini); sfântul Iustin Pârvu, pelerinaj la Mănăstirea Petru Vodă, Neamţ (15-16 iunie, cca. 3.000 de pelerini).

Acum aș fi foarte curios cum o să justifice la ANAF măreața BORâtură întreaga sumă, din moment ce nu s-au… Ahhh, am uitat că instituția de care vorbim, având un profil ușor mafiot, e în afară granițelor de control ale statului, că nimeni nu îi întreabă pe bărboșii noștri jegoși de unde au banii și ce fac cu ei, ci doar se mulțumesc cu rapoarte fictive, rapoarte în care absolut niciodată nu apare întreaga sumă, oricum, dar care, absolut sub nici o formă, nu trebuie să descrie decât ceea ce dă bine la po-pulime.

Așteptăm cu interes inaugurarea următoare producătoare. Scuze, următorul e un mascul și e domiciliat mai aproape de ÎnaltPreaÎmbogățitulColonelSecurist Patriarhoțul Trafalet, adică la București, unde sumele încasate vor fi aceleași de la Iași. Pariez pe asta. Între timp oile care s-au târât la oase pe genunchi sunt rugate să părăsească Iașiul în ordine, prezența lor ne mai fiind oricum necesară BORâturii încă din momentul în care au abandonat măcar 20 de lei la cutia milei de popor.




sursa: draculgol.wordpress.com