Pagini

marți, 6 octombrie 2015

Prea Milostiva BOR... are grijă de toți, dar de toți, enoriașii ei!


SUNT INDIGNAT PROFUND CITIND ACEASTĂ ȘTIRE!
OARE DE CE REPORTERA NU A ÎNTREBAT-O PE BĂTRÂNĂ, DACĂ ACEASTA CREDE ÎN dumnezeu ȘI DACĂ SE ROAGĂ LA BISERICĂ?
DE CÂTE ORI S-A DUS LA PUPAT DE MOAȘTE ȘI/SAU DE ICOANE CĂCĂTOARE DE MINUNI! DACĂ DA... CE CREDE DESPRE NECAZUL EI, DUPĂ CE ȘI-A DAT TOATĂ PENSIA BISERICII ȘI S-A ALES CU CE S-A ALES!

DE CE PREOTUL ĂLA JEGOS... NU O AJUTĂ?
PENTRU CE PIZDA MĂ-SII STĂ EL ACOLO?

Dar să vedem știrea difuzată de Știrile PRO TV!

Destin dramatic al unei bătrâne de 86 de ani din județul Neamț, care trăiește din mila vecinilor, adăpostită într-o magazie de 4 metri pătrați.

Anul trecut i-a luat foc gospodăria (n.n.: o fi fost dumnezeu sau isus cel ce a dat foc la casă?) și femeia a rămas pe drumuri. La acea vreme locuia împreună cu fiul ei, însă bărbatul, după ce și-a văzut casa distrusă, a dispărut fără urmă. Pe biata bătrână o mai vizitează din când în când o nepoată. Imobilizată la pat, bunica plânge de fiecare dată când vede cum străinii și nu rudele îi poartă de grijă.

O boală reumatică a făcut ca în urmă cu mulți ani bătrâna să rămână imobilizată la pat, paralizată de la brâu în jos. Și ca și cum necazurile nu ar fi fost de ajuns, a rămas fără casă și fără fiul care a abandonat-o când ar fi avut cel mai mult nevoie de el. Acum, bunica își duce cu greu traiul în locuința improvizată. Noroc cu ajutorul vecinilor cărora li se rupe sufletul când o văd.

Vecinii și-au făcut program pentru ca zilnic femeii să îi treacă cineva pragul cu de-ale gurii și să se îngrijească de bătrânețile ei.

Primarul comunei Dumbrava știe de situația bătrânei. I-a oferit un ajutor financiar de 700 de lei pe lună și va încerca să o convingă pe o nepoata femeii să o ia în grijă, cu mai multă reponsabilitate.

Ce zici băi PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie... Nea Trafalet, de situația asta? Sau pur și simplu de toare-n pulă de toți ceilalți...! Tu și doar TU ci BORâții tăi trebuie s-o duceți bine, restul... dă-i în pula ta de sărăntogi! CORECT?