Pagini

duminică, 13 septembrie 2015

Patriarhoțul a făcut azi 6 milioane de Euro, sfinţind ghiozdane în faţă la Decathlon



Emoțiile părinților și bucuria de pe fețele micilor elevi nu se compară cu fericirea Patriarhoțului Trafalet, care a încasat ieri 6 milioane de Euro doar din sfințirea ghiozdanelor, în fața magazinului Decathlon Militari. Rând pe rând, părinții au dat ”o mică donație absolut voluntară, din credință”, după cum a declarat Patriarhoțul.

”După ce achitam la casă, stăteam iar la coadă, spre ieșire. Sfințirea nu a durat mult, doar a costat mult”, spune unul din părinți. Acesta spune că magazinul era plin de popi. ”A vrut copilul să se dea cu o trotinetă, au zis că trebuie sfințită, 150 de lei. Am dat. I-am luat costum de sport, iar sfințire, iar 150. Cred că pentru manualul de religie trebuie să fac un credit, așa mult o să mă coste anul ăsta”, a mai spus Victor T., părinte credul jefuit de popi.

Au fost unele mici incidente. Unii părinți au spus că ar fi catolici, sau adventiști, dar au fost aduși repede la dreapta credință, cu sprijinul unor călugări înarmați cu bâte, care i-au făcut să-l vadă pe Dumnezeu de aproape, după care i-au resuscitat, le-au luat toți banii și le-au trecut casele pe numele lor.



sursa: timesnewroman.ro