Pagini

sâmbătă, 5 septembrie 2015

Cunoscut episcop român, acuzat de comportament neadecvat... Mai miră pe cineva?


Un scandal sexual românesc zguduie Biserica Ortodoxă din America! Un cunoscut episcop român este acuzat de comportament neadecvat. Există voci care susţin că părintele Irineu Duvlea ar avea înclinaţii homosexuale (n.r. Oare pe cine mai miră treaba asta? Pentru Jegurile astea, pedofilia, homosexualitatea sau curvăsăria, e un obicei ADECVAT perfect legal și conform canoanelor biseri cești).

Fost stareţ al mânăstirii din Sâmbăta de Sus, preotul a emigrat peste ocean acum 15 ani, când a înfiinţat o mânăstire ortodoxă pentru românii din Statele Unite.

Ani la rând, părintele Irineu a înălţat rugăciuni şi a ţinut predici în bisericile din România. De 15 ani, a dus scârboșenia religioasă şi românilor cre(ș)tini de peste Ocean, în Detroit.

Acolo, numele lui apare acum într-un scandal sexual de proporţii. Părintele a fost acuzat de practici neortodoxe.

"Preasfinţitul Părinte Irineu Duvlea, Episcop Vicar al Episcopiei Ortodoxe Române din America, este cercetat pentru acuzaţia de comportament sexual neadecvat."

E o anchetă internă şi confidenţială, iar acuzaţiile sunt vagi. Însă voci din rândul ortodocşilor de peste Ocean susţin că părintele Irineu ar avea înclinaţii homosexuale. E o lovitură dură de imagine pentru episcopul vicar, una din figurile importante ale BORâturilor. În predicile sale, el vorbea deseori despre morala creştină (n.r. Ca să vezi și să nu crezi!!!).

A fost mai întâi bucătar al Mitropolitului Ardealului, Crişanei şi Maramureşului, apoi pe rând ierodiacon, ieromonah şi apoi stareţ al mânăstirii. Acum 15 ani, a părăsit România.

n.r. Sper ca la americani să stea acolo unde-i e locul. Adică la pușcărie!

sursa pentru video aici