Pagini

marți, 8 septembrie 2015

A venit Crăciunul...! Dar nu cred că băutura e de vină! Ci atâta îi duce capul lor Jegos!



Agentia de presa a Bisericii Ortodoxe Romane, Basilica, a anuntat ca astazi este... Craciunul.

Anunţul surpriză al Agenţiei de ştiri Vasilica.ro postat în această seară la ora 18.51: „La Sărbătoarea Nașterii domnului (probabil Ion Iliescu), membrii Cruntului Siloz al BORâturilor slujesc după următorul program pe care îl aflăm de la Radio TRINITAS:

„PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie... Nea Trafalet, Patriarhoțul BORâturilor, va participa la sfânta lituorghie în parohia Foișor 1 și va sfinți cantina socială sfânta curviștină Maria a protopopiatului Sector 3 Capitală.

Înaltprebășitul BORât Teofan, mitropolihoțul Moldovei și Bucovinei va sluji împreună cu preanesimțitul BORât Macarie, episcopuloiul Ortodoxit Român al Europei de Nord, și cu preanesimțitul BORât Emilian Lovișteanul, episcopulifriciul văcar al arhiepiscopuliei Râmnicului, la mănăstirea Vorona din județul Botoșani. Înaltpreapedofilulhomosexual BORât Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, va sluji la biserica sf. Maria din Constanţa”
şi anunţul continuă.

Precizăm că Vasilica este Agenţia de ştiri a Patriarhoției Române. Pe siteul vasilica.ro a fost postat în seara trecută, la ora 18.51, „Programul slujirii ierarhilor BORâți la aărbătoarea nașterii domnului! (probabil, așa cum am mai spus e vorba de Ion Iliescu)“.