Pagini

vineri, 28 august 2015

Islam will dominate the world...! No Democracy! We want just Islam!



Am scris câteva articole pe acest blog, despre pericolul pe care îl reprezintă religia musulmană și desigur musulmanii. Iar zilele acestea sunt foarte grăitoare la ceace se întâmplă în toată Europa. Puteți revedea aici și aici și aici și aici și aici acele articole! Iar acum a venit momentul să fim cotropiți…!

Ca din senin, sute de mii de musulmani din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu iau cu asalt Europa. Se trece prin graniţele maritime ale Greciei, prin graniţa Macedoniei şi prin gardul de sârmă ghimpată a ungurului Victor Orban, la frontiera cu Serbia, ca prin brânză. Nimeni şi nimic nu poate opri valul acesta uriaş de imigranţi musulmani porniţi într-un exod ca în vremea marilor migraţii, când s-a luat cu asalt Imperiul Roman.

Sute de mii de imigranţi din Orientul Mijlociu trec de vamă sau graniţă pe la „vama cucului”, fără să-i întrebe nimeni de sănătate. Se aruncă de formă câteva grenade lacrimogene ca să nu se spună că nu fac nimic grănicerii. E ciudată aceasă masă uriaşă de imigranţi pornită din senin spre Europa.

Vinovatul moral e politica externă americană din vremea „primăverii arabe”, care a înarmat gherilele islamiste pentru a introduce „democracy” în ţările conduse de dictatori laici. Valul de imigranţi care asaltează Europa este rodul politicii externe ale SUA, care a destabilizat Africa de Nord şi Orientul Mijlociu cu „primăvara arabă” şi au adus indirect la putere Statul Islamic şi gherilele islamiste.

Islamul... o religie a păcii și iubirii...!

Deja serviciile secrete europene nu mai pot să tacă şi să ţină ascunsă cauza acestui val de refugiaţi musulmani care vor schimba structura etnică şi religioasă a Uniunii Europene, accelerând musulmanizarea bătrânului continent. La televizor se văd reportaje cu refugiaţi musulmani scandând „Germany, Germany”, lucru care arată că ştiu foarte bine ce fac şi ce urmăresc.

Harta islamizării Europei. România este inclusă!!!

Țineți minte ce vă spun… printre refugiaţii, ce sunt catalogați astăzi ca ”paşnici”, se ascund luptătorii Statului Islamic care vor arunca Europa în aer. Țineți minte asta!!!


În acest context consider că actualul val masiv de imigranţi din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu nu e consecinţa unui crize umanitare, ci un exod bine organizat şi finanţat pentru o invazie musulmană a Uniunii Europene, care va duce la schimbarea structurii entice, religioase şi politice a bătrânului continent, chiar mai înainte de anul 2050, când a profeţit transformarea în Califat Islamic a Europei scriitorul francez Houellebecq.

Dar ce ne pasă nouă! Guvernul României a aprobat și a cedat pentru asta un teren mare și frumos pentru construcția unei moschei… considerată cea mai mare din Europa! Oare nouă ne trebuie asta? NU! Pentru că acest guvern (ca și celelalte anterioare) lucrează (ca o slugă, ca un negru pe plantație) la ordinul SUA!