Pagini

miercuri, 12 august 2015

Începe nebunia Moaștelor, a necrofililor ce vor să lingă, să pupe, să frece oase de mort

LUMEEEE, LUMEEEE... ! S-a dat drumul la... SEZONUL DE PUPAT MOAȘTE...!!! Yessss!!!

Nu-i așa-i că România asta e o țară frumoasă și minunată?
Cândva plecau de la noi cele mai strălucite capete ale Europei. Și încă mai pleacă, nesuportând mizeriile din această țară!
Acum, după ce-au plecat aproape toți, ne-am umplut atât de tare de prostie încât nu mai facem diferența nici măcar între tradiție și superstiție. Acum câțiva ani a fost introdus în calendarul creștin un nou sfânt, Nifon (sau Tifon - eu nu mă pricep...!).
Ieri la Târgoviște, mii de babe nebune s-au călcat la propriu în picioare pentru a ajunge să pupe și ele o bucată de moaște. Nu înțeleg tradițiile astea și nu le aprob, dar totuși... sfântul PULĂ ăsta (Tifon parcă, nu?)... ce mama dracului de minuni o făcut de se înghesuie babele ca proastele la târlă la el?
Mă uit la clipul video din nou... la cum se strivesc, se calcă în picioare, se sugrumă și se omoară tembelii ăștia de credincioși, încercând să sugă oasele de mort!
Văd aceiași moși și aceleași babe ca și anul trecut, mai ”bogați” în boli (de inimă, de ficat, de rinichi, de reomatism, de artrită, de junghiuri... etc, etc, majoritatea operați!), mai plini de necazuri, mai săraci, mai dezamăgiți, mai bolnavi, cu mai puțini dinți în gură și cu mult mai aproape de groapa din cimitir decât anul trecut când au lins, pupat și frecat (a câta mia oară?) toate moaștele din toată țara, pe care Jegoșii le aduc la astfel de ”manifestări de bucurie, fericire și lumină”, dându-le speranța (un fel de escrocherie subtilă) că niște oase de mort o să le aducă sănătate, fericire și iertarea tuturor păcatelor!!! (Ufff, am terminat fraza - că aș mai fi scris vreo 3 pagini!)
Pentru orele astea de calvar (de stat în picioare ore întregi în căldura insuportabilă), babele noastre au uitat în acele momente de orice!
Trebuie să ajungă la oase... să le lingă, să le pupe! Doar așa o să capete puteri, o să fie mai sănătoase, dar uită că după ce ling oasele împuțite, se duc la punctul de Prim Ajutor (că pupatul moaștelor n-are efect imediat!), unde cerșesc la medicii și asistentele ce asigură intervențiile de Urgență, să le dea ”ceva”, orice, doar ca să nu le mai doară inima, ficații, rinichii și capul! Capul ăla vidat și idiot care ”gândește” că treaba asta o să-i ducă în ceruri la tatăl lor...!