Pagini

miercuri, 29 iulie 2015

Patriarh(oț)ul Nea Trafalet nu-şi explică eşecul rugăciunii pentru ploaie!



”Încurcate sunt căile Domnului!”, a oftat azi Patriarh(oț)ul Trafalet, după ce rugăciunile pentru ploaie pe care le-a cerut săptămâna trecută n-au avut absolut nici un efect. Nedumerirea PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie este cu atât mai mare cu cât rugăciunile pentru bani au funcționat întotdeauna foarte bine.

”Chiar și pentru bunul Dumnezeu, e mai ușor să îți dea bani decât ploaie”, crede Patriarh(oț)ul. ”Iar faptul că rugăciunile pentru ploaie ne-au adus caniculă e pentru mine un semn divin că toți preoții ortodocși pe care-i păstoresc trebuie să abandoneze rugăciunile pentru ploaie și să revină la cele de zi cu ci, rugăciunile pentru bani. Gata, de mâine ne reapucăm de făcut bani!”

Totuși, Patriarh(oț)ul nu putea rămâne fără reacție la faptul că preoții s-au rugat câteva zile pentru altceva decât bani. Sub pretextul că au irosit timpul de rugăciune, pentru că nici n-au adus ploaie, nici n-au făcut bani, preoții au fost amendați de Patriarh(oț) cu sume între 50 și 500 de lei, în funcție de mărimea parohiei, urmând ca toți banii din amenzi să fie folosiți pentru construcția Catedralei Muirii Neamului.

sursa: timesnewroman.ro