Pagini

vineri, 24 iulie 2015

Istoria se repetă! Rugile și moaștele pupate n-au ajutat! Dar o ținem tot înainte... ca oile!



Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat cu privire la îndemnul Patriarhiei Române adresat credincioșilor, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina de Facebook.

Mesajul jurnalistului vine după ce Patriarhia Română i-a îndemnat pe credincioși să se roage intens pentru „ploi liniştite, aducătoare de rod bogat al pământului”, în această perioadă de secetă care afectează grav culturile agricole din întreaga ţară, prin intermediul unui comunicat al bisericii.

„Cum, frate, milenara Biserică Ortodoxă cere parohiilor ”să intensifice rugăciunea pentru ploaie”? Dansuri tribale tematice nu se execută?”, a scris Victor Ciutacu pe pagina de socializare.

„În această perioadă de secetă care afectează grav culturile agricole din întreaga ţară cu numeroase consecinţe asupra vieţii oamenilor, Patriarhia Română adresează un îndemn stăruitor ierarhilor, clericilor şi credincioşilor ortodocşi să intensifice rugăciunea pentru ploi liniştite, aducătoare de rod bogat al pământului, folositoare oamenilor şi vieţuitoarelor, conform îndrumărilor din Liturghier şi Molitfelnic”, se arată în comunicatul remis de BOR.