Pagini

marți, 7 iulie 2015

Adevărul despre Arsenie Boca! Că tot am vorbit de el ieri...



Așa arată un mit contemporan, construit de BOR pentru bani și pentru păstrarea IQ-urilor mici în valori constante. BOR spune că Securitatea a întocmit dosare în care se află trecute așa-zisele minuni ale acestui om de care "se temea". Fals.
Preotul Arsenie Boca a fost urmărit de Securitate în permanență din cauza relațiilor apropiate pe care le-a avut cu legionarii și cu fasciștii din România.
DA!
Arsenie Boca a fost un fascist care până la venirea comuniștilor a susținut gruparea legionara și fascismul în România.
Iustin Pârvu a avut o poveste de viață similară. I se cânta imnul legionar de ziua lui în ultimii ani de viață.



Să nu uităm că legionarii și comuniștii au fost criminalii istorici de drept comun ai acestei tari. BOR știe să-și martirizeze oamenii ca să-și spele istoricul criminal. Deține și armele necesare, și infrastructura umană necesară, dar și accesul permanent la IQ-urile reduse pe care le modelează permanent în mediul rural.
Acest Arsenie Boca a fost un preot răspopit de însăși BOR, pentru legăturile sale periculoase cu legionarii de care ortodocșii s-au dezis după 1945. Această mișcare a trăit în continuare în ideologia ortodoxă, iar după 1989 s-a întors în predicile oficiale cu o ură fantastică.

BOR își dorește puterea absolută în România. Acesta este și motivul pentru care-și construiește o catedrală gigantică lângă Casa Poporului. Concurența, bat-o vina! Nu va reuși. Presimt că această hardughie se va numi, după câteva decenii, Cavoul Bisericii Ortodoxe Române.
Suntem un stat european cu o populație care muncește în Europa și care este din ce în ce mai mult contaminată de Occident. Aici, BOR se zbate și inventează mituri noi pentru acel segment de populație care încă mai crede în basme. Adulții infantilizați de credințele religioase nu pot reprezenta piatra de temelie a unui stat religios, pentru că nu definesc etalonul civilizației urbane ci tagma înapoierii rurale. Să nu uităm că ruralul este prost organizat și prost educat. Din fericire pentru lumea civilizata, acolo nu se mai pot naște decât "revoluții locale" pro-alcool.
Astăzi sorb cu patos toate articolele cu basme prostești în care imaginea „sfântului Boca” te urmărește din semiprofil cu niște ochi albaștri digitalizați pe sfintele computere ale securiștilor contemporani.
„La înmormântarea lui, din pământul gropii au izvorât aburi de smirnă și tămâie… Ochii i s-au deschis pe chipul încă roșu în obraji”…spun așa-zișii martori care până deunazi (anul de grație 2015) au tăcut chitic. Ce mai știm din spusele ziariștilor securiști ai României care citează sursele analfabete ale ruralului, ori spusele schizoide ale bărbaților inveșmântați în rochii? Că era un om bun, că s-a teleportat la înmormântarea mamei și că zbura că o pană de guguștiuc prin văzduh, că citea sufletul omului sau că era capabil să efectueze norma zilnica a 7 deținuți?! Aiureli. În primul rând, Arsenie Boca era un om aspru și dur, cu o privire înghețată și un ton amenințător. Așa s-a și impus printre călugari. El însuși a dezmințit de nenumărate ori supranaturalul cu care-l înzestrau credincioșii schizoizi și călugării amatori de minuni copilărești.
În picturile realizate începând cu anul 1968 ni se dezvăluie ca fiind o fire de artist cu accente mistice remarcabile. Tipicul bizantin copleșit de temperamentul artistului se topește în finețea detaliilor, iar din tratarea fizionomiei umane izvorăște repetitiv un sentiment de angoasă patologica. Tipic suprarealist!

Voi, oameni ai presei contemporane, oare chiar nu vă simțiți prost știind că susțineți și alimentați cu gogoși puierile cretinismul acestui popor îndobitocit de religie?
Să vă fie rușine! Sunteți două tabere imorale care se susțin reciproc. Voi mentineți cretinismul religios activ și îi sporiți periculozitatea îndopându-l cu emanarea unor noi mitologii, iar BOR omoară copiii României construind catedrale și plătind popi inutili din banii cu care am putea salva anual câteva sute de copii bolnavi de cancer (dacă nu cumva câteva mii) pe care dumnezeul acestor BORâți, culmea… i-a înzestrat! Nu uitați că înainte de 1989, Securitatea și BOR au lucrat mână-n mână. Astazi se înțeleg la fel de bine. Toți securiștii sunt o gloată de daciști convinși care susțin cutumele BOR. Așa recunoști un securist sub acoperire… Îți vorbește despre daci la superlativ, îți spune că România este buricul istoric al civilizației umane, și se închină cu un patos desăvârșit la fustanelele religiei de stat.

RUȘINE, domnilor/doamnelor ziariști!