Pagini

marți, 14 iulie 2015

9 lucruri neștiute despre ”apa sfințită”


Apa sfințită este plină de putere! Drept dovadă stau încasările ridicate ale patriarhiei române pe 2014. Poate mult prea mari și neimpozitate!




Este demonstrat că apa sfințită are efecte benefice asupra scalpului și nu numai. S-a dovedit științific că apa sfințită după trei spălări înlătură mătreața iar după zece înghițituri evaporă creierul.




Apa sfințită are puteri supranaturale. Până acum nici un credincios nu a realizat că defapt e apa luată din râuri sau conducte, care după ce e agitată cu busuiocul rămâne tot apă luată din râuri sau conducte.


Coca Cola a decis să utilizeze apa sfințită drept materie primă după ce compania americană a văzut încasările uriașe ale BOR. Compania speră să vândă singura băutură răcoritoare din lume cu apă sfințită la toate pelerinajele religioase, mănăstirile sau bisericile române. Profitul se împarte în două.



Apa sfințită nu are limite. De curând agenția spațială N.A.S.A a detectat apa sfințită pe Marte.

Apa sfințită mai este denumită de către preoți și ”apă virgină” fiindcă este ”apă pură” după ce are loc ”procesul de sfințire”. Dar s-a demonstrat că apa sfințită are peste 60 de milioane de bacterii și materii fecale precum si bacterii periculoase precum E. coli, enterococi și Campylobacter!


Apa sfințită are efecte benefice asupra bolnavilor de cancer și în general asupra tuturor bolilor incurabile. Mărește perioada în care pacientul se lichidează sporind astfel încasările BOR din înmormântări și pomeni.



Apa sfințită se afla în eprubetele de fecundare in vitro pentru ca copilul să iasă un sfânt.




Dacă vă e teamă că vă lasă motorul ar fi cazul să nu vă mai îngrijorați. Umpleți radiatorul mașinii cu apa sfințită și motorul va avea o viață de 120.000 de kilometri. Atât!