Pagini

miercuri, 24 iunie 2015

Parcă ăștia erau cu ”Crede și nu cerceta”! Și acum se folosesc de invenția unui ATEU?

Explozia tehnologică strică multe calcule. Uite, ziarele mor, nici celelalte medii de informare n-o duc prea bine. Acum, și biserica are probleme. Serios, și-a dat seama oare Patriarhul Trafalet că degeaba ai ditamai catedrala Neamului Prost și zeci de mii de biserici în toată țara, dacă nu intră clienții, să… să se roage, da…



Deci măi Nea Trafalet, am impresia că speri ca Facebook-ul nu numai să păstreze butonul de Share, dar văd că ai pretenția să se introducă pentru fraierii de români, un buton special numit ”Share-Șetorie”. Asta ca într-adevăr, lumea vostră REALĂ să fie identică și în viața voastră virtuală!

Așa că... pe ei fraților! Exterminați-i pe toți BORâții ce umblă și prin lumea noastră din internet, doar ca să mai agațe câte o gagică sau să atragă minori pentru plăcerile lor hidoase!
Că doar nu umblă după babe buboase și boșorogi plini de cancer, care habar n-au ce-i ăla internet, Browser, Twitter sau Facebook... și care oricum n-au cum să se calce în picioare și să pupe moaște ca apoi să se aleagă cu o porție gratis de fasole cu oase și grăsime sau să doneze bani BORâților (că n-au CARD-uri de nici un fel - știm noi de ce!)... în sistem virtual!