Pagini

duminică, 28 iunie 2015

GATA! AJUNGE! NE-AM SĂTURAT!
Oare când ANAF-ul, și alte instituții fiscale vor pune piciorul în ”curtea” BORâturilor?



Cine mai practică un tarif de 200$ pe oră în România? Cine mai impune tarife pe un serviciu care teoretic este gratuit? Desigur... ați ghicit... Jegoșii BORâți...!

Oamenii dintr-o comună din Gorj se plâng că preotul le cere sume imense pentru a oficia slujbele de căsătorie sau înmormântare. Iar dacă apelează la alţi prelaţi, părintele îi sună pe colegii săi şi le cere acestora bani.

Preotul care și-a speriat enoriașii cu tarifele pentru nunți și înmormântări. Echipa Digi, agresată în timpul filmărilor.

Oamenii spun că preotul nu le dă niciodată chitanţe pentru banii pe care îi plătesc. La biserica din comună sunt preţurile foarte mari, se ia 780 de lei (7,8 milioane în bani vechi) la cununie, 700 lei (7 milioane în bani vechi) înmormântarea”, povestește un sătean.

„Nu este nicio taxă. Sunt servicii pe care fiecare parohie și le organizează conform unor directive pe care le dăm noi”, a spus Mitropolitul Olteniei, Irineu.

Preotul a cerut apoi ajutorul unor apropiaţi. Iar cel trimis de părinte nu s-a limitat doar la vorbe, ci a agresat echipa Digi24 şi a spart camera de filmat.

„Ţi-am spus că n-ai voie, că-i privat? Ce ai cu popa e treaba ta, bă! Ce cauţi, bă, cu camera aici? Te-a chemat cineva? Dă-i, bă, drumul, că ţi-o sparg şi pe aia”, a amenințat acesta.

În urma plângerii jurnaliştilor Digi24, poliţiştii au deschis un dosar penal, pentru agresiune şi distrugere.