Pagini

duminică, 10 mai 2015

Pentru toată șleahta de Jegoși... CARD înseamnă... DRAC (vezi ”doamne”, citit invers)

Pe motiv de logică complet răsturnată și prea puține tangențe cu realitatea, măicuțe și preoți și nu numai de pe întreaga întindere (și destindere) a țării refuză cardul obligatoriu de sănătate pe motiv că dacă citesc invers cuvîntul "CARD" rezultă un "DRAC". Asta e ca și cum eu aș refuza să-mi plătesc rata la credit pentru că văd zâna creditelor ca pe o propagandă pro-homosexualitate.

Pe stilul acesta de rotit viniluri invers ca să auzi mesaje de la extratereștri, săracii oameni în negru o să-și cace rochiile de pe ei când o să afle de existența palindromurilor, cu care m-am distrat copios aici. Oricum, treaba asta nu-i nouă, scriam despre ea acum 2 ani, aici, dar între timp au apărut noi informații care fac să-mi freamete fiori pe șira spinării.

Partea care m-a distrat cel mai mult e că măicuțele cer metode alternative pentru a putea beneficia de serviciile medicale gratuite, deci vor acel proverbial și irepetabil "și penetrate și cu virginitatea intactă". Asta pentru că centralizarea datelor medicale pe interneți e unealta diavolului, care abia așteaptă să-ți afle grupa de sînge și RH-ul ca să-ți dea SIDA atunci când faci sex neprotejat cu zeci de tâmpiți din Segarcea.

Măicuțe aflate la mormântul unei colege răpuse
înainte de vreme de o răceală
Și pentru că acel card conține și numele medicului de familie, e la mintea cocoșului că va fi mega-ușor pentru traficanții de organe să-ți fure ficații și să-i vândă pe internet. Că așa funcționează lumea. Nu contează că majoritatea medicilor de familie încă n-au cititoare de card funcționale, nu contează că furtul de informații medicale nu ajută la nimic (nu e ca furtul de bani de pe cardurile bancare și nu-ți poți alimenta cardul cu puncte de sănătate ca într-un joc video), contează doar ca mionionii lordului întunecat să nu afle că tu ai fost operat de apendicită în clasa a șasea și că ai colesterolul ridicat, că așa le va fi super-ușor să-ți ia un rinichi.

Știu că e mult mai sigur să-ți cioplești dosarul medical în pereții unei peșteri, dar chestia asta cu informațiile medicale la un click distanță chiar poate salva vieți. Și nu mai zic nimic despre utilitatea transplantului de organe pe care creștinii aceștia îl hulesc, că mi-e rușine. Într-o altă țară, de exemplu una străină, un doctor poate opera prin calculator/robot un pacient aflat la mii de kilometri distanță. În țara noastră acatistul e de preferat unei vizite la doctor. ”Doamne ajută” să nu mă îmbolnăvesc, că eu n-am nici un chef să mă ajut singur!

Mentalitatea asta de primitiv care se teme că apartul foto o să-i fure sufletul e otrăvitoare, dăunează sănătății mai mult decît consumul de sare, zahăr și grăsimi la un loc. Diavol mai mare ca ignoranța nu există.

Folosind același raționament, și aici folosesc "raționament" în cel mai lax sens posibil, eu propun să nu se mai dea nici un ban la biserici, pentru că "MONEDA" scrisă invers apare ca "ADENOM", care este o tumoare glandulară benignă, constituită din celule epiteliale, pe care evident că n-aș oferi-o nimănui.

La fel, sfătuiesc toate doamnele și domnișoarele să nu mai folosească diavolescul O.B., pentru că prin oglindire ne rezultă acronimul B.O. care vine de la Biserica Ortodoxă, iar vaginul e cel mai nepotrivit loc pe care să-l asociezi cu sfînta instituție.

Oricum, ortodocșii nu ar trebui să facă sub nici o formă "AMOR", pentru că citind cuvîntul în stil arab reiese "ROMA", oraș în care se găsește capitala credinței concurente, catolicismul acela condus de un papă care scrie pe Twitter de pe un iPad conectat la web și spune că Big Bang-ul, evoluția și Dumnezeu pot merge mână în mână. Ce fel de erezie mai e și asta? Să fie ars pe rug vrăjitorul!!!

Și mă mai gîndesc la o chestie. Dacă măicuțele se tem de cip-ul din cardul de sănătate ca de Necuratul, oare nu se tem la fel de mult și de electrocardiograf sau de aparatul de RMN? Alea nu-s ustensile prin care Michiduță se uită în sufletul tău? Dracu' mai știe, noi să fim sănătoși!