Pagini

vineri, 29 mai 2015

Mai credeți în dumnezeu și alte personaje de povești de groază?
Atunci duceți-vă și omorâți-vă copiii în biserici...


Un baiețel de numai o lună, din Botoșani, se afla în stare gravă la spital după un incident petrecut, în timp ce era botezat.

Martorii spun că bebelușul ar fi fost scăpat din mâini de preot, moment în care, s-a lovit cu gura de marginea cristelniței, apoi a căzut în vas și a înghițit multă apă. El a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul de Pediatrie din Botoșani și de acolo a fost trimis la Iași.

Păi eu nu înțeleg! Minunile dumnezeiești pe care le tot vântură Jegoșii pe la urechile proștilor, unde sunt? Unde sunt miraculoasele vindecări? Și încă ceva: părinții acelui copilaș... cui i-au mulțumit? Lui dumnezeu sau doctorului care l-a îngrijit pe copil și l-a scos din starea de șoc și din afara oricărui pericol? Tare aș vrea să știu!

Preotul bisericii din Botoșani unde s-a petrecut incidentul recunoaște că, în timpul ceremoniei a avut loc un incident. Nu vrea să spună îns exact ce s-a întâmplat deși martorii susțin că bărbatul l-ar fi scăpat pe cel mic în timp ce, potrivit ritualului, îl ridica pe baiețel ca să îl scalde în cristelniță.
Copilul i-a alunecat din mână și atunci s-a lovit de vasul din aluminiu. "În timpul botezului i s-a făcut rău copilului. A fost sunată ambulanța, a fost luat și dus copilul. Am înțeles că acum este bine. Cu ajutorul lui Dumnezeu sper să fie sănătos”, a spus preotul Ilie Liviu Florariu

Al dracului popă Jegos... NU vrea să recunoască nici măcar că a scăpat copilul din mâini! ÎN CE HAL DE LAȘITATE ORDINARĂ S-A ARĂTAT ACEST ”REPREZENTAT AL LUI dumnezeu”! Iar apoi se apucă să spurce cadrele medicale! Citez: ”Cu ajutorul lui dumnezeu sper să fie sănătos!”. Mă mir că părinții nu i-au rupt capul până acum Jegului ăsta!