Pagini

miercuri, 20 mai 2015

DESFINȚAȚI BOR! ***** STOPAȚI MAFIA BOR! ***** AJUNGE!


Ce legătură este între Dumnezeu și burtoșii de la Patriarhie care au decis că ei pot decide cine este creștin și cine nu, pe cine pot lăsa să intre în biserică și pe cine nu? Niciuna.

Ce legatură este între Dumnezeu și nenorocitul ăla de popă care le zicea babelor în biserică să voteze cu Ponta? Niciuna.

Ce legătură este între Dumnezeu și Mitropolia Clujului care trimitea circulare preoților în care îi învăța cum să le spună “credincioșilor” să voteze pentru un președinte ortodox? Niciuna.

Ce legătură este între Dumnezeu și zecile de milioane de euro băgați de Guvern în conturile Bisericii? Niciuna.

Ce legătură este între Dumnezeu și Catedrala Megalomaniei Neamului?

Sau între Dumnezeu și afacerile de miliarde ale Bisericii, pentru care nu plătește niciun leu impozite, în timp ce se hrăneste din impozitele noastre?

Sau între Dumnezeu și faptul că în România sunt mai multe biserici decât școli și spitale?

Sau între Dumnezeu și faptul că “preot” a devenit sinonim cu “banii”?

Ce legătura există între Dumnezeu și tâmpeniile propovăduite de BOR, ca de exemplu femeia să nu aibă loc de muncă ci să stea acasă să își slăvească bărbatul, să nu te epilezi, să nu faci avort, să nu folosești mijloace de contracepție, să nu crezi decât în ce scrie în cărțile “sfinte”? Niciuna.

Nu vom ieși din întuneric atâta vreme cât va exista această instituție sinistră, care are protocoale secrete încheiate cu Guvernul, care suge în continuu milioane și milioane de euro din banii publici, care suge în continuu bani din buzunarele noastre, de când ne naștem până murim, care obligă copiii, de la cea mai mică vârstă, să învețe la școală “preceptele moralei ortodoxe”, această instituție care nu are respect pentru libertatea de a alege, pentru deschiderea minților către știință, pentru femei, pentru cei de altă religie, pe care popii te învață să nu îi atingi, pentru că sunt “spurcați”.

Ce diferență mai este între ce propovăduiește BOR și Statul Islamic? Doar faptul că BOR nu taie și capete, căci altfel, e cam la fel. “Cei care nu sunt ortodocși nu sunt buni”.

“Este normal ca în fiecare localitate din ţară să existe o biserică, chiar dacă nu există şcoală sau cabinet medical, deoarece beneficiarii unui lăcaş de cult sunt categorii sociale de toate vârstele, iar nu doar copii şi bolnavi”, zice un text al agenției de presaă a BOR, Basilica.

Deci, spune BOR, mai bine să facem biserici decât școli și spitale sau dispensare. Păi e logic, nu? Dacă te duci la școală și îți mai pune Dracu în mână două-trei cărți, începe creierul să-ți lucreze și nu mai pui botul așa ușor la superstițiile pe care ți le bagă pe gât popa la biserică. Plus că, deșteptându-te, nu mai bagi așa ușor mâna în buzunar să-i dai șpagă pentru nuntă, botez, înmormantare, lumânări, aghiasmă, umblat cu crucea și alte acțiuni absolut necesare pentru a-ți cumpăra un loc în Rai. Ca să nu mai zic că dacă te duci la școală, poate îți trece prin minte și că te poți umple de boli lingând lingurița cu “sfânta” împărtășanie trecută din gură în gură, sau frecându-ți chiloții de moaștele îmbălate de câteva zeci de mii de oameni.

Cât despre cabinetele medicale, e și mai logic. Că dacă băbuțele se duc la doctor și ăsta le dă o pastilă și le vindecă de gâlci, nu se mai îndeplinește planul de înmormântări pe cap de popă, și deci, rezultă o pierdere fiscală netă prin scăderea ratei mortalității.

Câtă dumnezeire este în toate aceste înfățișări ale Bisericii Ortodoxe Române, care ar putea să se intituleze pur și simplu $? Câtă dumnezeire este în Biserica Ortodoxă Română condusă de un individ care în negura regimului ceaușist era la studii în Elveția și America, liber ca pasărea cerului, într-un mod cel puțin suspect?

Nu există nicio legatură între Dumnezeu și Biserica. Dumnezeu, așa cum îl ințelege fiecare, stă în cu totul alte lucruri și fapte decât clădirile aurite și veșmintele și burdihanele popilor și moaște.

Dumnezeu nu ar zice Votați X sau Y, nici învățați doar asta sau asta, nici construiți un mausoleu de beton care să coste câteva sute de milioane de euro, în loc să construiți spitale de câteva sute de milioane de euro, nici cine nu e ca noi nu e bun.

sursa: http://bn24.ro/desfiintati-bor/