Pagini

joi, 28 mai 2015

Au început scandalurile: Ce au făcut preoţii într-o grădiniţă i-a înnebunit pe părinţi!



Biserica forțează îndoctrinarea religioasă a micuților din România încă de la grădiniță. Scene sinistre se petrec în învățământul românesc precum cele din clipul de mai sus.

Iată, mai jos, și un mesaj al lui Emil Moise care a postat imaginile pe facebook:
"Cred că procurorii ar trebui să se ocupe și de investigarea acestui tip de infracțiuni. Suntem în secolul 21, iar efectele îndoctrinării religioase, de la discriminări până la decapitări, mutilarea genitală a fetițelor sau arderea femeilor de vii, sunt prezentate zilnic pe toate canalele de știri din întreaga lume. 
La Grădinița nr. 43 din Craiova, comițând infracțiunea sancționată prin prevederile art. 381 din Codul Penal, conducerea a permis reprezentanților Bisericii Ortodoxe Române să desfășoare o ceremonie de îndoctrinare a copiilor. Alături de cei din conducerea grădiniței, unele dintre cadrele didactice au participat activ la comiterea acestei infracțiuni. Mai jos puteți urmări o parte din acțiunea ilegala a celor care conduc unitatea școlară respectivă și a reprezentanților B.O.R... 
După slujba religioasă din curtea grădiniței, reprezentanții B.O.R. i-au "sfințit" pe micuți în sălile de clasă. 
Pe site-ul grădiniței au fost postate mai multe poze de la eveniment, însă au fost șterse la câteva ore după ce acestea au fost preluate critic pe pagina mea de facebook. Dacă ați reușit să le salvați sau le aveți din alte surse, vă rog să mi le trimiteți! 
Va mulțumesc!"

Și iată știrea cu fotografii cu tot:

Părinţii unor copii de la o grădiniţă din Craiova au declanşat un adevărat război împotriva cadrelor didactice, după ce micuţii au fost obligaţi să participe la o slujbă religioasă "specială".

Educatoarele de la Grădiniţa nr. 43 "Căsuţa cu poveşti" din Craiova au ajuns în centrul unui scandal de proporţii, fiind acuzate că au obligat copiii să participe la o slujbă religioasă în ziua de Sf. Împăraţi Constantin şi Elena, fără ca părinţii să fie anunţaţi de eveniment.

"Nu este normal ce se întâmplă! Nu au anunţat nimic, i-au pus pe copii în faţa faptului împlinit. Mi s-ar fi părut normal să ştim şi noi, părinţii, că vor să facă o slujbă la grădiniţă. Poate că unii sunt de alte religii, poate că unii sunt atei... Eu, sincer, nu vreau să mi se îndoctrineze copilul cu tot felul de tâmpenii ale preoţilor din Biserica Ortodoxă Română. E suficient că fac religie în şcoli", a spus, plin de năduf, unul dintre părinţi.


Culmea, părinţii au aflat de slujba ad-hoc de la grădiniţă de pe un site care a transmis în direct evenimentul şi de pe contul de Facebook al grădiniţei, unde reprezentanţii unităţii de învăţământ au postat mai multe imagini.


După ce părinţii micuţilor au avertizat că vor depune plângeri împotriva cadrelor didactice pentru că au făcut slujba "pe şest", reprezentanţii Grădiniţei nr. 43 "Căsuţa cu poveşti" au şters imediat fotografiile de pe Facebook.

sursa: spynews.ro