Pagini

marți, 28 aprilie 2015

Trăiască ORA MINUNILOR...!

Analizând fotografia, mi s-a părut logică această reclamă pentru AVEȚI NEVOIE DE O MINUNE... care se realizează cu rugăciunile oamenilor bolnavi cronici cu boli incurabile sau cu handicapuri irecuperabile.
Nu mai e nevoie să-mi pun întrebarea logică: De ce instituțiile statului, nu arestează pe cei ce practică aceste escrocherii, pe bani grei (să nu credeți că pe degeaba se fac rugăciunile alea!).
Poate pentru 50 lei pe care-i dai unui medic ca să te facă bine... DNAul sau alte ”minuni” de instituții te încătușează imediat pentru vezi ”doamne” luare de mită sau șpagă sau în general pentru venituri ”necuvenite”!
La Jegoșii escroci... nici NU se pune problema de așa ceva! Toate veniturile care pentru oamenii obișnuiți sunt NECUVENITE, pentru Jegoșii BORâți sunt CUVENITE!
Așa că..., conform unui articol apărut în Jurnalul Național (Legea care golește spitalele de medicii specialiști) e bine că se practică aceste VRĂJITORII pe spinarea fraierilor!
Și cred că Guvernul și instituțiile acestui stat de tot căcatul, îi lasă pe cre(ș)tini să se ducă la ORA MINUNILOR, sperând că astfel se va realiza MINUNEA prin care respectivii credincioși vor ”crăpa” mult mai repede decât cu prescripții medicamentoase și spitalizări oferite de stat.
Și scapă și ei mult mai repede de grosul acestei armate de pensionari și bolnavi incurabili, care mănâncă foarte mulți bani din Bugetul de Stat. E normal, nu?

Problema ar fi mai catastrofală decât ar crede guvernanții, dacă toți acești incurabili în care colcăie tumorile maligne, leucemiile, cancerele de tot felul, etc, etc, s-ar vindeca (MINUNE, nu?) și statul ar trebui să le plătească pensiile până la venerabila vârstă de 100 și ceva de ani, când o să moară ”din cauze naturale”!
Ia să văd atunci... mai finanțează ei sute de milioane de Euro... bisericilor și pe Jegoșii ei BORâți?
hihihi...!



Am înțeles că va avea loc zilele acestea o GALĂ A PERFORMANȚEI MEDICALE! La Gală vor fi premiați medicii care salvează viețile oamenilor (a tuturor oamenilor).
Măi Bănicioiule... măi domnule Ministru... nu fi hâtră!
Premiază bre și pe Jegoșii care ”vindecă” MIRACULOS toate bolile pe care medicii și medicina modernă nu o poate face!
De ce îl lași pe Nea Fericitul în miliarde de Euro Trafalet să sufere că nu-l bagi în seamă!
Vezi că s-ar putea să te blesteme și te trăsnește ăl de sus!
Eu ți-am zis!

PS
Umbra care se vede... pe geam... este a mea...!
Nea Trafalet... nu-i așa că arăt ca răul negru din umbră, ca Satana, ca Diavolul... fără ”față” fără ”identitate”, doar o umbră neagră și misterioasă? Nu ăla cu cămașă albă care se uită la mine să vadă ce fac!
Mânca-mi-ai p..a Trafalet!