Pagini

luni, 2 martie 2015

Şefii BOR şi Sfântul Facebook.

Biserica ortodoxă face un pas mare către online (mai ales la Facebook) şi apelează la vedete de toate vârstele pentru a-i convinge pe părinţi să semneze cererea pentru ora de religie. Mesajele sunt prezentate fie de Asociaţii apărute peste noapte, fie de artişti sau oameni de media. Lupta se duce pe toate fronturile pentru că mai sunt doar cinci zile până când părinţii trebuie să-şi dea acordul.

Clipurile video nu au mai mult de două minute şi sunt filmate profesional. De la efectele vizuale până la încadrare şi mişcările camerei totul este făcut să pară natural şi să exprime emoţie. Oamenii vorbesc din inimă, îşi aduc aminte de copilărie şi de cât de mult i-a ajutat până acum biserica. Vorbesc despre valori, frumos, neam românesc, despre comunismul care a alungat bisericile şi preoţii şi despre democraţia prost înţeleasă.

Toate clipurile se termină cu un sunet de ceas care numără secundele şi mesajul "Înscrie-ţi acum copilul la ora de religie!", scris cu majuscule, în litere roşii. Fiecare video este făcut de Trinitas TV, televiziunea Patriarhiei Române

Eu vă recomand să vă înscrieți copii la limba engleză! Este cu MULT mai bine pentru ei în viitor!