Pagini

duminică, 8 martie 2015

Religia în școli a învins! OARE?

Dacă românii (dar mai ales GUVERNUL și PARLAMENTUL) vor da în continuare cu mare larghețe, fel de fel de privilegii către BORâturi, la solicitarea Jegoșilor, s-ar putea ca nu după mult timp să avem și noi o variantă de religie numită ”Fundamentalism Creștin” sau poate chiar ”Fanatism Creștin”.
Iar biserica și PreaJegoșii ei reprezentanți o să aibe puteri mari, chiar legislative, pentru transformarea ”credincioșilor” în armata lor de cre(ș)tini fără minte! Să nu uităm ce înseamnă Fundamentalism sau Fanatism religios... și cum s-a dezvoltat el în alte culturi religioase.
Și nu, nu-mi spuneți că religia de la noi, nu e o religie musulmană! Că nu la asta mă refer! Mă refer la faptul că în totalitatea lor, Instituțiile Statului au dat înapoi din ce în ce mai mult în ultimi ani, numai pentru că ”cineva” are nevoie de VOTURI în alegeri (indiferent de care), voturi pe care le obțin doar cu ajutorul acestor SCÂRBOȘI! Și totuși... anul acesta se pare că rugăciunile și îndemnurile Jegoșilor NU prea a dat rezultate! Mai repede se pune accentul pe forța ȘTIINȚIFICĂ a internetului (prin Facebook) decât rugăciunile, aghiazma, tămâia, moaștele și icoanele făcătoare de minuni! Sictir!

O fotografie recent publicată pe paginile de internet ne arată cum ”DISPARE” pas cu pas până la ”întunericul total și invizibilitate” femeia din alte culturi religioase, cărora li s-a permis prea multe în trecut!



Așa că, români... aveți mare grijă ce, cum și cât vă doriți, pentru voi și pentru copiii voștri, că s-ar putea să se îndeplinească!
Și atunci n-o să mai aibă puterea nici rugăciunile și nici vorbele voastre de gen: ”doamne ferește”!