Pagini

sâmbătă, 21 martie 2015

O fetiță de trei ani a ajuns în comă la spital (nu la biserică), după ce a fost lovită de tren


Din relatarea de astăzi a postului ”de groază”... ProTV (în combinarea cu comentariile noastre = c.n.):
Joaca unei fetițe s-a transformat într-o tragedie la Ploiești. Copila abia împlinise trei ani și a fost lovită de tren, în timp ce părinții au lăsat-o pentru câteva minute nesupravegheată. (c.n. Hai mă... pe bune?).
Pentru că a intrat în comă, iar starea ei este gravă, medicii au trimis-o la un spital din Capitală. (c.n. De ce la un Spital și nu la o Mănăstire de taici, maici sau Jegoși?).
Denisa, cum o alintă părinții, a țâșnit din casă fără ca mama să își dea seama. Tatăl a zărit-o în departare, când ajunsese deja la calea ferată și a fost lovită de tren. (c.n. Hai sictir... că erau beți mangă amândoi...!). Chiar dacă mecanicul locomotivei a frânat, tot a acroșat-o pe Denisa.
"Cinci minute, nu mult, nici cinci minute zic mă, nu mai e fata. Zic nu știu unde să o iau pe aici și a fugit el încolo și a găsit fata colo, așa mai în jos. Era căzută, da. Era oprit trenul mi-a zis el și m-am întâlnit cu un om, zic domne n-ați văzut o fetiță, zice am văzut un om cu ea în brațe", a spus mama copilului, Clara Ioniță.
Tatăl copilei n-a mai așteptat sosirea ambulanței. Cu fetița în brate a alergat către prima mașină întâlnită, apoi au pornit către spital (c.n. V-am mai spus băi fraierilor... nu la Spital... la biserică că acolo se vindecă orice cu untdelemn sfințit, cretinilor!).
Din păcate (n.n. Ooff... da... e vorba de păcate!), cea mică a fost grav rănită. "În stare de comă, cu plagă la nivelul cranian. Are fractură confundală la nivel cranian și cu zona de sângerare la nivelul creierului. A fost transferată la Spitalul Bagdasar pentru continuarea terapiei neurochirurgicale", a spus Violeta Tănase, Spitalul de Urgență Ploiești.
"Acuma poate Dumnezeu o avea milă și îndurare ca să scape, că e un suflet nevinovat, ce să zic, o fracțiune de secundă, nu știu cum s-a întâmplat așa repede. Înainte nu circulau, le-a băgat acuma de o lună, o lună și ceva", a spus o vecină (c.n. Fă idioato... nu eu, nu mama, nu vecinu, nu Iohanis, nu calu, nu pisica și nici măcar Băsescu... nu a împins-o pe fată asta... în fața trenului, ci dumnezeul vostru la care vă rugați mereu! Și acum te rogi la criminal să aibe milă și îndurare... ca să scape pentru că e suflet nevinovat? Hmmmm..... e bine mă idioților, e bine cum gândiți... arde-v-ar focul să vă ardă pe toți!).