Pagini

vineri, 6 martie 2015

Câtă idioțenie! 88% din elevi ”au fost înscriși” (forțați de Jeguri aș zice) la ora de religie!

Deşi unii dintre noi au văzut cel puţin câteva dintre imaginile de mai jos, reprezentând pagini din manualele de religie ca materie şcolară obligatorie, le postez pentru a fi mai uşor de înţeles revolta celor care au militat şi milteaza pentru un învăţământ laic.
Aceste manuale au fost aprobate de minister şi plătite din bani publici. Alți IDIOȚI...!


Din prima imagine un copil află că este un păcat purtarea "la gât" a altor semne decât sfânta cruce şi că duminicile nu e îngăduit să te distrezi…
Pe mine altceva mă intrigă... La punctul b) stă scris negru pe alb... ”este lacom după bani și toată viața caută să strângă cât mai multe averi”! Băăăă, ăsta-i scopul BORâților Jegoși, e scopul lor suprem în viață... dar ei nu vor ca alții să aibe bani mai mult decât ei! Este MIZERIA DRACULUI, nu altceva!


 Cea de-a două îi învaţă pe cei mici că toate bolile sufleteşti ori trupeşti se vindecă foarte bine cu untdelemn sfinţit, medicii părând a fi cu totul nenecesari. Iar eu am tot scris despre diferențele enorme între Medici și Jegoși! Și apropo... oare de ce BORâturile astea se duc la medic și la farmacie... atunci când sunt bolnavi? Eu în locul medicilor aș aborda situația: ”Tot personalul spitalului o să se roage la dumnezeu pentru vindecarea grabnică a dumneavoastă, părinte!” Nu e bine?


În cea de-a treia reproducere, marile mistere ale meteorologiei sunt dezvăluite: perioadele de secetă sau de inundaţii sunt pedepse de la dumnezeu pentru păcatele noastre. Woaw...!!!


Ce mai trebuie să înveţe elevii noştri? Că divorţul este un păcat împotriva demnităţii căsătoriei. Ce gândesc oare copiii ai căror părinţi sunt divorţaţi şi, implicit, păcătoşi, adică destinaţi iadului? Şi ce fel de manual este unul care marginalizează în acest mod progeniturile "păcătoşilor"? Dar eu aş fi şi mai curios să ştiu ce gândesc mamele şi taţii divorţaţi, care sunt astfel ponegriţi în paginile volumelor plătite şi din banii lor. Dar ce să mai zicem de ”adulter, masturbație, pornografie, homosexualitate...”, când Jegoșii ăștia sunt primii în domeniu! Plus Pedofilie...!!! Că tare mult le place...!


În încheiere, pour la bonne bouche, o imagine emoţionantă… Un popă stropind cu apă un Logan (așa pare!) albastru. În fundal, patru momâi în postura mujicilor stupefiaţi de o epifanie. Mysterium tremendum, bun la carburatorum.
Pe aşa ceva s-au aruncat bani publici. Aşa ceva a fost predat copiilor noştri. Așa ceva se va preda copiilor! Și nu uiutați de filmulețele din zilele precedente pe care le-am postat... cu niște idioți de ”dascăli de religie” ce debitează niște fabulații de prim rang de Ev Mediu, dacă nu de Epoca de piatră!
Deja mă apucă o SCÂRBĂ SFÂNTĂ... ARDE-V-AR FOCUL SĂ VĂ ARDĂ DE SPURCAȚI JEGOȘI ȘI BORâți...!