Pagini

sâmbătă, 7 martie 2015

Bravo Români...! Le-ați re-făcut Japițelor de BORâturi Jegoase stocul de pupători de oase de mort și donatori de bani, terenuri, lacuri și păduri pe mulți ani de acum în colo!

Am vrut să scriu acum în postare, toată ura care m-a cuprins așa de-odată, la aflarea minunatei vești... că 88% din părinți și-au înscris copiii la ”minunata” oră de religie!
Dar dacă aș fi făcut asta... nu mi-ar fi ajuns 10-12 pagini, iar voi probabil n-ați fi citit această avalanșă de ură și repulsie care o am față de Japițele BORâte, dar și față de instituțiile statului care lasă biserica să manevreze cum vrea ea, o societatea românească încă debusolată, încă needucată și neevoluată la nivelul statelor vestice și civilizate... etc, etc! Că nu vreau să zic mai multe...!
Dar totuși o remarcă trebuie să o fac! Doar una... cam lungă, dar una din cele multe ce aveam de gând să le arunc pe postare!
Și anume...
Un popor care are creierul spălat, dar spălat bine, frecat cu îndârjire cu moaște și icoane ce se zice că sunt făcătoare de minuni (dar nu s-a văzut nici o minune nici de la ele, nici de la oasele de morți...!), un creier împănat cu aghiazmă și tămâie, un creier care nu poate să judece nici măcar în ce țară locuiește deținătorul acestui nedezvoltat organ pentru români, un creier care nu știe nici măcar unde locuiește (localitate, județ) posesorul lui, care nu știe în ce An suntem (că dacă-l întrebi de Secol... se tuflește instantaneu și ne v-a spune că ”nu e de prin părțile locului”) - vezi toate postările din Categori ”ASTFEL DE OAMENI VOTEAZĂ... ȘI NE FAC VIAȚA DE CĂCAT” și ”CE SPUNE POPA E LEGE... RESTUL E DE CĂCAT” postări ce au la bază filmele realizate de VOX POPULI etc, etc - a făcut cea mai mare minune care o putea face un popor al anului 2015, al secolului XXI și al mileniului 3... și-a înscris în masă copiii la orele de religie!
Este cea mai mare rușine națională!
Ne-am arătat astfel lipsa de respect pentru cultură, pentru adevăr, pentru progres...! Vrem să revenim la Evul Mediu! Pentru că așa au vrut BORâții împreună cu jmecherii din Ministerul Învățământului...! Iar încrengătura asta între Jeguri și Minister... a mai fost de mai multe ori cauza unor reacții a oamenilor care nu vor îndoctrinare și regres, ci știință și progres.
Am două fotografii și un clip video... postate de mult doar pe pagina de Facebook, nu și pe blog, care iată, se reîntorc în forță ca actualitate românească a acestui moment!
Să le privim încă odată (cu toate că sunt mult mai multe de re-arătat):



Și să nu uităm renumitul filmuleț... a târâtoarelor românești!



Viitorul Japițelor BORâte și Jegoase a fost asigurat!
Vom avea o nouă generație de târâtoare, pupătoare si sugătoare de oase de morți, de măzgălituri sinistre pe cartoane, numite ”icoane făcătoare de minuni” și alte căcaturi cu care Jegoșii i-au subjugat pe descreierații ăștia de români!
Iar banii vor curge valuri valuri în buzunarele jegoase ale unor BORâturi care n-au făcut nimic niciodată societății! Au îngropat doar morții... că practic lumea n-ar avea nevoie de ei nici la nunți nici la botezuri, pentru că sunt activități ce se pot elimina din viața de zi cu zi! O spun din propria existență!

Doar atât pentru azi, că deja furia mă sufocă!