Pagini

joi, 12 martie 2015

Actorul Bogdan Rădulescu vorbind despre religie... și nu numai



Actorul și omul de televiziune Bogdan „Bob” Rădulescu își declară foarte vehement poziția cu privire la predarea religiei în școli și la rolul Bisericii în societatea românească. În spatele textelor sale pamfletare din emisiunea Epic Show, sau de pe Facebook, stau convingeri puternice, de care niciodată actorul nu s-a dezis. „Religia este cea mai cruntă înșelătorie și manipulare a umanității. Și conceptul acesta-religia- nu putea exista fără o formă de organizare concretă și pământeană, adică biserica. De la început a fost o înșelătorie profitabilă. Dar acum a ajuns la stadiul la care compromite viitorul liber și logic al unei națiuni. Iar copilul meu, ca viitor al acestui popor, nu va fi niciodată manipulat și pervertit de această asasină a sufletului pur și a logicii umane, religia”, consideră Bob Rădulescu.

Sistemul religios în România reprezintă cel mai atroce și eficient instrument de reducere a populației la stadiul de colonii de moluște inerte, moarte spiritual și dependente de cea mai cruntă înșelătorie a istoriei omenirii, religia. După 20 de ani în care ne-am pierdut, încet dar sigur majoritatea valorilor și sistemelor de referință culturală, morală, civică și educațională, a venit rândul bisericii, un organism de tip parazitar impecabil desfășurat și adânc înfipt în resursele nației să pună bomboana pe coliva societății românești, obținând triumful asupra viitorului sumbru al hoitului pe care continuă să-l devoreze și pe care l-a obținut în final țara noastră. Acest hoit este reprezentat de fiecare bătrân, tânăr, copil sau adult al societății românești care scoate bani din buzunarul propriu și sprijină această tâlhărie fără scrupule practicată cu nonșalanță de BOR.

Hoitul acesta este reprezentat de fiecare om „mort” spiritual care dă în cap aproapelui său pentru a pupa moaște, cruci sau haine preoțești. Hoitul acesta este clasa politică românească, cea care ne-a traficat viitorul și libertatea spirituală înhăitându-se cu biserica în schimbul voturilor aduse de către aceasta din urmă, clasă politică responsabilă pentru actul de ignoranță și iresponsabilitate la adresa acestei nații prin beneficiile exagerate acordate bisericii ortodoxe, prin neimpozitarea acestei afaceri colosale, prin nedreptățirea tuturor celorlalte categorii de bugetari în favoarea bisericii.

Pe scurt. Ce a obținut biserica? Totul. Iar țara? Nimic!

Citiți restul articolului aici.