Pagini

vineri, 27 februarie 2015

BOR: Vrem să predăm religia în școli...! Pentru că ne place acolo... la fetițe minore!



BREAKING NEWS!!!

În plin scandal privind predarea orelor de religie (încălcând toate Hotărârile legislative și Constituționale), BORâturile nu se lasă...! Ei vor neapărat să-și continue fărădelegile și nesimțirea de a preda în școli mizeria lor de religie și credință, pentru că numai acolo în afară de îndobitocirea minții unui copil... mai pot să-și clătească ochii pe formele ”apetisante” ale elevelor și elevilor (care au fost obligați să participe cu forța la orele de religie)... dar și eventual ceva mai mult când se poate (și se pare că se poate sub amenințarea corijenței)!  

Scandal sexual la Colegiul Agricol ,,Gheorghe Ionescu Siseşti”, din comuna Valea Călugărească. Profesorul de religie a fost suprins de două eleve în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o adolescentă DE DOAR 16 ANI (ce vă mai plac fetițele... pedofililor!).
Dascălul, în vârstă de 32 de ani, şi eleva, au fost găsiţi de alți elevi într-un laborator, unde Jegosul de popă dădea extemporal la materia ”futai” cu eleva lui.
Poliţiştii s-au sesizat din oficiu (haida de!!!), deoarece nimeni nu a depus vreo plângere (și eleva și Jegosul de popă... s-au simțit bine... și n-avea rost să se plângă niciunul, nu?).
Polițiştii susţin că săptămâna trecută, adolescenta a fugit de acasă şi a fost descoperită în Ploieşti, după ce părinţii au reclamat dispariţia ei.
Acum, profesorul este acuzat de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, iar adolescenta ar putea fi exmatriculată din liceu.

Ardev-ar focul să vă ardă de spurcați jegoși și borâți!!!