Pagini

luni, 5 ianuarie 2015

Cine s-a dat jos din acest BOLID de 75.000 de euro?



Potrivit menirii lor, care este scrisă în Sfânta Scriptură, preoţii ar trebui să fie unii din cei mai umili oameni de pe pământ, preocupaţi tot timpul de ajutorarea semenilor şi simţirea alături de cei în nevoie. Însă lucrurile nu stau tocmai aşa.

Imagini contrastante au fost surprinse în acest weekend la Roman şi Bacău, acolo unde a avut loc ceremonia de întronizare a lui Ioachim Băcăuanul ca arhiepiscop al Bacăului şi Romanului.

Mii de băcăuani, sute de preoţi şi înalţi ierarhi au participat la ceremonia din Bacău, care a început sâmbătă seară, 3 ianuarie, în ajunul întronizării lui Ioachim Băcăuanul în funcţia de arhiepiscop al Romanului şi Bacăului.

La sosirea la acest eveniment s-au putut remarca maşinile de lux din care se dădeau jos preoţi "pioşi și jegoși". Întrebarea amară care rămâne în urma acestor imagini: de unde au preoţii bani pentru a-şi cumpăra astfel de bolizi? Banii strânşi de pe urma vânzării lumânărilor sunt suficienţi?

Nu cumva din BANII NOȘTRI CE STATUL ÎI STRÂNGE DE PE URMA TAXELOR ȘI IMPOZITELOR (și așa foarte multe și foarte mari) ȘI LE DĂ JEGURILOR BORâți?