Pagini

miercuri, 7 ianuarie 2015

BREAKING NEWS
Religia... o lume de bunătate și iubire? Chiar credeți?
Iată o altă dovadă a cruzimii acestei invenții cretine pe care credincioșii o venerează!


Schimburi de focuri intense s-au înregistrat în centrul capitalei franceze, Paris, pe Bulevardul Richard-Lenoir.
Din primele informaţii reiese că există câteva persoane rănite.

Persoane mascate, îmbrăcate în combinezoane negre, au pătruns cu forţa în sediul central al publicaţiei de satiră Charlie Hebdo şi au început să tragă la întâmplare cu arme Kalashnikov. Mai mulţi martori spun că după ce au auzit focurile de armă, au observat cum doi bărbaţi mascaţi au fugit la bordul unei maşini.

Luc Poignard, un reprezentant al sindicatului francez, a declarat că atacatorii au urcat la atajul 2 al cădirii, unde se află echipa editorială. "Ştiau cu exactitate ce fac. E un mascaru!", spune acesta.

Câţiva bărbaţi cu cagule au ieşit în fugă şi strigau "Profetul a fost RĂZBUNAT!", anunţă şi Europe1 News.

Charlie Hebdo este un controversat ziar de satiră francez, care în 2012 a publicat caricaturi ironice ale liderilor religioşi musulmani şi a Profetului Mahomed.

Informaţiile privind numărul victimelor sunt contradictorii, dar Reuters transmite că există cel puţin 11 persoane au fost ucise şi alte 10 ar fi fost rănite. Doi poilţişti şi-au pirdut viaţa în schimbul de focuri. Cinci dintre persoanele rănite sunt în stare gravă. Nu se ştie cine sunt atacatorii şi care sunt motivele acestora.