Pagini

joi, 18 decembrie 2014

Fructele dumnezeiești... sau cum să-i fraierești... pe fraieri, desigur!

Zilele astea se tot vântură prin spațiul nostru virtual, mai modern numit ”Feisbuc” (care fie vorba între noi... tot încearcă să blocheze contul de pe platforma ce o administrează... spre disperarea celor ce se chinuie să facă acest lucru - adică iubiții noștri cre(ș)tini super-credincioși), o fotografie cu așa numitele fructe ”NARILATHA”. 
Da mă... niște fructe ce au ”înfățișarea” ca de o gagică goală! Ce atârnă în pom, unele agățate de cap, altele agățate de curișor! Bine, hai să-i zicem ”de coadă”, care oricum ”răsare” din zona curului! Acum e bine?
Ia priviți aici, poza cu pricina (”UIMITOR”, nu?):



Hihi... unele muieri își țin mâinile pe lângă corp, altele (ca să vezi!) le țin la fofoloancă, să nu cumva să le vadă careva! Unele chiar au picioarele ”încrucițate”, probabil din aceleași considerente!
Băi frate, ce plantă, ce plantă...!
Chestia că pentru fraierii de care tot vorbim... (hmmmm, oare până când, până în ce an?) este O MINUNE DUMNEZEIASCĂ!
Căci de..., vidul nu doare și nici nu gândește... că altfel am avea pe străzi numai vaiete și capete sparte!

Între timp... au mai apărut niște poze cu o altă plantă numită ”BUDA”. Da mă, BUDA, dar nu e chestia aia în care ne ducem noi ca să ne ușurăm! NU! E tot o jmecherie de căcat debitat de alți ”pupători de oase” din zona asiatică! Și fructele arată exact așa:


Frumos mă! Superb băi! Minune Budazeiască (ca să rimeze cu dumnezeiască), nu altceva!

Da! e atât de simplu să faci treaba asta... încât nu-ți trebuie multă minte! Căci nici celor care zeifică astfel de chestii n-au nevoie mai mult de o linguriță de creier, ca la o găină beată!
Totul se face precum se fac lumânările. Alea sofisticate ca model, nu grisinele pe care le vinde Nea Trafalet pe bani grei! Nu!
Faceți frumușel o matriță, care să reprezinte ”ceva” și o puneți peste fructul care tocmai se dezvoltă. Fructul desigur va lua forma matriței în dezvoltarea ei. Și gata... fructul ”oprit”!!!
IATĂ MINUNEA DUMNEZEIASCĂ!
Apropo... sper să nu dau idei jegoșilor... să facă ”statuiete” din mere și pere și să le vândă ca fiind ”fructele domnului”!


E clar acum?

hihihihihihihi.......